Пт, 2024-04-26, 15:57


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Серпень » 10 » Ріо-2016: Світоліна сенсаційно перемогла першу ракетку світу
09:36
Ріо-2016: Світоліна сенсаційно перемогла першу ракетку світу
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

Українська тенісистка Еліна Світоліна перемогла на Олімпіаді в Ріо першу ракетку світу американку Серену Вільямс. Поєдинок третього раунду тенісного турніру на Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро закінчився у двох сетах із рахунком 6:4 та 6:3, передає УНІАН.

Переламним став шостий гейм другого сету, коли Серена на своїй подачі зробила низку подвійних помилок, і гейм виграла українка. Далі американка намагалася грати у свою гру, однак не змогла виправити ситуацію. Не виключено, що Серені заважала травма.

Таким чином Світоліна виходить до чвертьфіналу тенісного турніру на Олімпійських іграх, де зіграє із представницею Чехії Петрою Квітовою.

Зазначимо, що за київським часом матч 1/4 фіналу Світоліна-Квітова відбудеться вночі проти четверга, 11 серпня, і почнеться о 00.45.

Раніше на олімпійському турнірі Світоліна обіграла німкеню Андреа Петкович і британку Ханну Вотсон. Вона залишається останньою українською тенісисткою в жіночому одиночному розряді.

Світоліна: я щаслива!

"Це неймовірне відчуття. Не так часто перемагаєш першу ракетку світу, і сьогодні мені ще треба це усвідомити", - зазначила після матчу Світоліна.

Говорячи про причини свого сенсаційного успіху, вона зазначила: "Я просто намагалася не думати про перемогу до самого кінця. Виконувала свою роботу, намагалася щосили. У мене дуже багато чого виходило, тоді як суперниця вочевидь перебувала не в доброму гуморі".

Розмірковуючи про те, що турнірна сітка була дуже складною через несприятливий жереб, зазначила: "Так, мені напевно трохи не пощастило з жеребкуванням. Адже я не найслабша з посіяних на цьому турнірі. Тим не менш, я анітрохи не шкодувала про те, що довелося грати з Вільямс в 1/4 фіналу. Адже ми постійно працюємо, тренуємося задля того, щоб удосконалюватися. Кожна тенісистка бажає обіграти ту, хто зараз на вершині. Сьогодні у мене це вийшло. Я щаслива!"

А на запитання про те, як вона буде протистояти в матчі 1/4 фіналу Петрі Квітовій з Чехії, посміхаючись відповіла: "Я ще не думала про це. Дайте мені просто порадіти успіху".

Збірна України посідає 31-ше місце в медальному заліку

У Ріо-де-Жанейро (Бразилія) завершився четвертий змагальний день Олімпійських ігор, за підсумками якого збірна України перебуває на 31-му місці в медальному заліку, повідомляється на офіційному сайті Ігор.

На рахунку нашої команди, як і раніше, дві медалі - срібло Ігоря Куліша у стрільбі з пневматичної гвинтівки та бронза Ольги Харлан в жіночому індивідуальному турнірі з фехтування на шаблях. Лідером загального заліку залишається команда США.

За підсумками вівторка в американців 26 медалей - 9 золотих, 8 срібних і 9 бронзових. Слідом за американцями йдуть команди Китаю (8-3-6, 17), Угорщини (4-1-1, 6) й Австралії (4-1-1, 6). У решти національних збірних не більш як 3 медалі.

Олімпіада-2016 триватиме в Ріо-де-Жанейро до 21 серпня.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 765 | Додав: adminA | Теги: перша ракетка світу, Світоліна, Ріо-2016, перемога
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ