Пт, 2024-04-19, 12:08


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Грудень » 4 » Розпочали узгодження деталей проведення військових навчань "Сі Бриз-2017" Україна та США
15:06
Розпочали узгодження деталей проведення військових навчань "Сі Бриз-2017" Україна та США
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Україна та США під час конференції в Одесі розпочали узгодження деталей щодо проведення військово-морських навчань "Сі Бриз-2017". Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

"За підсумками триденної роботи сформовано задум проведення майбутнього навчання, попередньо визначено склад компонентів і систему управління маневрами. Крім того, обговорено аспекти логістичного забезпечення і взаємодії з засобами масової інформації, окреслено полігони для виконання бойових вправ і злагодження сил", – йдеться в повідомленні.

Після повернення до своїх країн військові моряки узгодять сплановані на початковій конференції позиції з національним керівництвом.

"Останнє, своєю чергою, дасть змогу під час подальших конференцій скласти детальний план українсько-американського з запрошенням інших країн навчання "Сі Бриз-2017", – додається в повідомленні.

Робочу групу ВМС США під час конференції очолював капітан 2 рангу Кен Енглі. Також у заході взяли участь представники Грузії, Польщі, Азербайджану, Нідерландів, Румунії, Канади, Великої Британії, Болгарії, Молдови та Туреччини.

"Навчання "Сі Бриз-2017" поєднуватиме теоретичний та практичний курси процесу планування та проведення операції за стандартами НАТО, курс лідерства, курс із надання медичної допомоги в бойових умовах", – повідомила прес-служба Міноборони.

Як повідомлялось, у вересні 2016 року українська та американська сторони обговорили концепцію проведення навчань "Сі Бриз-2017", а також погодили час і місце їх проведення.

Як нагадали в оборонному відомстві, українсько-американські навчання "Сі-Бриз 2016" тривали з 18 до 30 липня у північно-західній частині Чорного моря, Одеській та Миколаївській областях. Темою навчання було проведення багатонаціональної операції з безпеки у кризовому регіоні, метою - відпрацювання за стандартами провідних країн світу дій багатонаціональних штабів та сил під час планування і проведення міжнародної операції зі встановлення миру.

У заходах взяли участь до 4 тис. чоловік особового складу. Крім України і США, учасниками навчання також є Болгарія, Велика Британія, Греція, Грузія, Італія, Іспанія, Литва, Молдова, Норвегія, Польща, Румунія, Туреччина, Швеція і Фінляндія. До заходів було залучено понад 25 бойових кораблів, катерів та суден забезпечення від ВМС України, Держприкордонслужби України, ВМС США, ВМС Румунії і ВМС Туреччини, близько 20 літаків і вертольотів, понад 140 одиниць автомобільної та бронетехніки, до 700 військовослужбовців морської піхоти та інших сухопутних підрозділів.

Частина країн на навчанні представлена тренувальними групами, офіцерами штабу, спостерігачами та інструкторами. Україну, окрім ВМС і ДПС, представляли також особовий склад і техніка Сухопутних військ, Повітряних сил та Національної гвардії.
   

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 710 | Додав: adminA | Теги: Україна та США, військові навчання Сі Бриз-2017, Узгодження
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ