Пт, 2024-04-26, 02:04


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Січень » 20 » секретами молодості і краси після сорока років поділилися секс-символи Голлівуду
15:54
секретами молодості і краси після сорока років поділилися секс-символи Голлівуду
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

Знаменитостям набагато простіше залишатися в гарній формі. Легко бути здоровим, коли на тебе працює особистий шеф-кухар і персональний тренер. Але от невдача: чомусь один в зрілому віці, не маючи великих грошей, залишається "бадьорим здорованем", а інший "багатенький буратіно" вже в 35 років перетворюється на старого хворого буркотуна.

Життям доведено: молодість і здоров'я непідкупні, і не важливо, стосується це світових знаменитостей чи простих смертних, пише "Комсомольская правда" і публікує "секрети молодості" секс-символів Голлівуду, яким уже "за сорок".
Наприклад, у свої 43, супергероєві Росомасі Х'ю Джекману вдається виглядати відмінно не тільки на екрані, але і в повсякденному житті. Х'ю Джекмана без перебільшення можна назвати фітнес-машиною, яка не знає ліні. Він щодня плаває в океані, бігає по 7-8 миль, танцює на Бродвеї і... займається боксом! "Для мене бокс - найкраще тренування, - говорить актор. - Якщо вам потрібно, наприклад, скинути вагу, і ви хочете зробити це швидко, без нудьги і одноманітності, то бокс - це найкращий спосіб".
Патріку Демпсі вже 45. Він займається важкою атлетикою. До того ж Патрік затятий велосипедист й проїжджає не менше 100 миль на тиждень. Година велосипедної прогулянки спалює більше 500 ккал, і допомагає зберігати тіло сильним. У 2009 році актор організував велосипедний "Турнір Демпсі", всі виручені кошти від якого йдуть на лікування людей хворих на рак.
А ось у оскароносного актора Джорджа Клуні були серйозні проблеми зі здоров'ям - малярія і розрив твердої мозкової оболонки (мембрани, що покриває головний і спинний мозок). Він зумів впоратися з недугами, і сьогодні абсолютно здоровий. У свої 50 Клуні у відмінній спортивній формі.
Секрет його молодості в Бікрам йозі. Це спеціально розроблений комплекс вправ, який виконується в приміщенні, нагрітому до +40.6 градусів за Цельсієм і триває рівно 90 хвилин. Ці заняття допомагають акторові підтримувати м'язовий тонус, відмінно знімають стрес і втому. "У кожної людини в житті настає критичний вік, коли здоров'я може різко погіршиться, - говорив Клуні в 2005 році журналістам, - але я маю намір боротися і залишатися здоровим!".
У свої 47 відомий актор Роб Лоу виглядає на всі 100% тому, що зумів подолати згубну пристрасть до випивки. Ось уже 20 років він тверезий як скельце... Журнал Men's Fitness розповідає, що Лоу досі сумує за "гострими алкогольними відчуттями", але з лишком компенсує їх недолік вертолітними прогулянками, катанням на гірських лижах і серфінгу.
Після того, як Роб кинув пити, він вважав за краще знімати стрес поїданням булочок, пончиків і жирних стейків з картоплею фрі. Одного разу актор побачив своє фото в статті під заголовком - "Найгірші тіла на пляжі цього літа" - і ось тут він надовго задумався про користь спорту та здорового харчування. Сьогодні Лоу живе активним, "безалкогольним і низькокалорійним" життям, - тепер його квітучому вигляду і стрункій фігурі можуть позаздрити чоловіки вдвічі молодші за нього.
Зірка американських серіалів "Залишитися в живих" і "Гаваї - 5" Деніел де Кім стежив за собою і займався спортом з дитинства. У свої 43 він виглядає відмінно завдяки активному способу життя і рибній дієті. "За останні два роки я "поглинув" стільки тунця і сирих морепродуктів, скільки не з'їв за все своє життя до цього! - розповів Деніел. - В них міститься багато пісного білка, який повільно перетравлюється і надовго дарує відчуття ситості!". Просто замінивши жирне м'ясо на пісне, багате білками (тунець, курка або індичка), Кім в кожний прийом їжі з'їдає на 50 ккал менше.
А ось Річард Гір сидить в позі лотоса в індонезійському храмі або на пляжі і медитує. Це зберігає його розум і думки ясними, а тіло - слухняним і здоровим. "Медитація допомагає мені зосередитися, і на весь день зарядитися позитивною енергією", - говорив "буддист зі стажем" Річард Гір ще в 1996 році. Сьогодні йому 62, і він продовжує медитувати щодня. Його завдання - підтримувати в собі постійне відчуття щастя. Фахівці стверджують, що стародавня практика медитації допомагає зняти стрес, вгамувати біль і знизити кров'яний тиск.
Серед багатьох проблем, з якими доводилося стикатися сорок четвертому президентові США Бараку Обамі, однією з найскладніших виявилася боротьба з палінням. Незважаючи на свою шкідливу звичку, Барак Обама вже кілька років входить до списку 25 найбільш здорових людей США. По 45 хвилин кожен день він займається ранковою гімнастикою.
Останнім часом Обама став палити набагато рідше, ніж раніше - не більше 3-5 сигарет в день, але кинути зовсім - не міг. І ось, нарешті, здійснилося! На початку 2011 року дружина Обами Мішель зібрала спеціальну прес-конференцію, щоб поділитися з журналістами радісною новиною: "До 50 років мій чоловік остаточно позбувся цієї шкідливої звички! Він не бере в руки сигарет вже більше року. Я дуже горда за нього!".
На врученні премії Kids 'Choice Awards Уілл Сміт відкрив секретну формулу щасливого і здорового життя: "багато бігати і багато читати". Він додав: "У житті доводиться вирішувати безліч непростих завдань, а читання значно полегшує працю щодо їх вирішення, оскільки немає такої проблеми або завдання, яке хтось не вирішив до нас, і не написав про це книжку". До того ж медичні дослідження довели, що читання знижує ризик вікових порушень пам'яті на 30-50%.
У 47-річного актора Бреда Пітта є один простий рецепт бадьорості і відмінного самопочуття - активні сімейні канікули! Серфінг на мексиканському узбережжі, зіплайнінг в Будапешті (Zipline - стрімкий проліт над ущелинами в спеціальному сідлі), або катання на гойдалках в Італії. Неважливо де і як - Пітт скрізь знаходить можливість чудово провести час з дружиною і їх шістьма дітьми. І, безумовно, він стежить за своїм харчуванням - дотримується низьковуглеводної дієти, для того, щоб завжди залишатися струнким і підтягнутим.
Зазначимо, що найсексуальнішим чоловіком 2011 року за версією американського журналу People визнаний 36-річний голлівудський актор Бредлі Купер. А в 2010 році найсексуальнішим чоловіком планети був визнаний популярний канадський кіноактор Райан Рейнолдс, якому на той час було 35 років. Однак актори, яким уже за 40, стабільно залишалися в топі рейтингів чоловічої краси.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 1127 | Додав: abel | Теги: секс-символи, Голлівуд
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ