Пт, 2024-04-26, 03:11


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Червень » 16 » Серійна версія BMW M5
15:12
Серійна версія BMW M5
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

В Інтернеті з'явилися перші фотографії BMW M5, хоча офіційна презентація пройде трохи пізніше. Автомобіль отримає двигун V8 з подвійним нагнітачем, який видаватиме 560 к.с. і 680 Н-м. Мотор працюватиме не з "механікою", а з коробкою передач з двома зчепленнями, пишуть "Автоновости".

Вже тепер відомі й динамічні характеристики M5 нового покоління. Так, 0-100 км/год седан зможе розігнатися за 4,4 с, а до 200 км/год за 13 с. Попереднє покоління BMW M5 з мотором V10 потужністю 507 к.с. набирало першу сотню за 4,8 с.

Максимальна швидкість буде обмежена на рівні 250 км/год, але в BMW прозоро натякають, що якщо зняти електронний "ошийник", то можна буде розганятися до 305 км/гоод.

При цьому, попри збільшення потужності і поліпшення динамічних характеристик, нова M5 стала економічнішою за попередницю - середня витрата становитиме лише 9,9 л на 100 км. Для 560 "коней", хай навіть і зі встановленою в базі системою стоп-старт, це дуже мало.

Раніше повідомлялося, що в Інтернеті з'явилися нові докази того, що BMW готує модель під назвою 3 GT. Вона буде своєрідним чотиридверним купе, побудованим на платформі 3-ї серії. Формально 3 GT буде "молодшим братом" великого BMW 5 GT, але при цьому нова машина обіцяє бути більш елегантною та красивою (багато покупців вважають, що з цим у 5 GT великі проблеми).

Судячи з усього, зовні 3 GT буде помітно відрізнятися від звичайної "трійки". З'являться нові бампери і фари, та й салон теж буде оригінальний. Крім того, 3 GT може отримати стильні двері без рамок, що дозволить зайвий раз підкреслити спортивний характер цієї моделі.

До речі, нове покоління третьої серії може бути представлене вже наступного року. За даними видання Autocar, нове покоління 3-ї серії отримає вельми агресивний дизайн, а в оснащення машини буде додано такі речі, як електронний паркувальник, який буде сам ставити машину на стоянку, система нічного бачення, активний круїз-контроль (він сам контролюватиме відстань до автомобіля, що їде попереду).

Загалом, все це ми вже і раніше зустрічали, але на машинах вищого класу. Які двигуни опиняться під капотом нового покоління BMW 3-ї серії, поки що невідомо. Але ясно, що вони будуть як мінімум на 15% більш економічні за нинішні силові агрегати. Причому потужність моторів зросте.

Мало того, базовим для нової BMW 3-ої серії стане агрегат з трьома циліндрами. Зараз інженери BMW і концерну PSA ведуть спільну роботу зі створення сучасного трициліндрового двигуна невеликого об'єму, який видаватиме близько 150-170 к.с. (зараз найпростіша бензинова "трійка" має мотор потужністю 122 к.с., а модель 316d має дизель потужністю 115 к.с.). Повинні з'явитися і нові чотирициліндрові мотори. Зокрема, 2,0-літровий двигун з турбонагнітачем видаватиме 245 к.с.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 931 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ