Пт, 2024-03-29, 08:43


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Серпень » 15 » Серійне виробництво гібридного спорткупе розпочне Converj Cadillac у 2013 році
14:40
Серійне виробництво гібридного спорткупе розпочне Converj Cadillac у 2013 році
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Показаний у січні 2009 року на Детройтському автосалоні концепт-кар Cadillac Converj у 2013 році стане на конвеєр. Такий довгий шлях до початку серійного виробництва пояснюється тим, що Cadillac Converj фактично пережив друге народження. Адже в 2010 році маркетологи General Motors дійшли висновку, що випуск даного автомобіля недоцільний, після чого проект закрили, пишуть "Автоновости".

Проти випуску цього автомобіля були і інженери, які цілком справедливо вважали, що концепт-кар, побудований на агрегатній базі Chevrolet Volt, потребує серйозного доопрацювання. Якщо Chevrolet Volt долав на електротязі 64 км, то важчий і оснащений більшою кількістю різноманітної електроніки Cadillac Converj міг проїхати лише 20 км.

Крім того, Chevrolet Volt здатний розігнатися до 160 км/год, і для утилітарного хетчбека це відносно непоганий показник. Але Cadillac Converj не міг розвинути навіть такої швидкості. Та й на підкорення першої сотні у нього йшло більше часу, що для преміального спорткупе є абсолютно неприйнятним. Інженери наполягали на переробці силової установки, їх підтримали маркетологи, що прогнозували вкрай низький попит, внаслідок чого проект закрили. Щоб через рік відкрити знов.

За інсайдерською інформацією, американці взагалі відмовилися від складної і дорогої силової установки Chevrolet Volt і зробили вибір на користь більш простої гібридної установки, аналогічній тій, що використовуваної на позашляховику Cadillac Escalade Hybrid. Це дозволить не тільки продавати Cadillac Converj за адекватну ціну, але додасть купе прудкості.

Правда, поки що невідомо, чи перекочує під капот Cadillac Converj шестилітрова "вісімка" потужністю 332 к.с. від Cadillac Escalade Hybrid, або ж американці віддадуть перевагу іншому мотору з багатого арсеналу General Motors. За прогнозами маркетологів GM, Cadillac Converj має шанси на успіх лише в тому випадку, якщо його ціна не перевищить на американському ринку 50 000 дол.

Правда, на великі продажі американці все одно не розраховують. Але головне, хоч би не продавати машину собі на збиток, як це відбувається з Chevrolet Volt. Плюс до всього, найближчим часом фірма Cadillac обов'язково повинна долучитися до гонки "гібридних" озброєнь, де вона до останнього часу виступала в ролі статиста.

Якщо не брати до уваги той-таки Cadillac Escalade Hybrid, то виходить, що всі останні роки американці лише байдуже спостерігали за тим, як ринок преміальних гібридів ділять між собою японці і німці. Такий стан справ відтепер визнано неприпустимим, і Cadillac Converj, який піде в серію під якимось новим літерним індексом, як і інші легкові моделі Cadillac, повинен стати свого роду першопрохідцем. А трохи пізніше йому на допомогу прийдуть і інші моделі Cadillac, які й собі заведуть гібридні модифікації.

Слід зазначити, що Cadillac у найближчому майбутньому випустить одразу дві нові моделі - американці вже опублікували перші фотографії цих седанів. Йдеться про відносно компактний автомобіль під назвою ATS, який з'явиться на ринку через рік. Крім того, Cadillac планує представити в 2012 році заміну двом своїм великим моделям. На зміну DTS і STS прийде автомобіль під ім'ям XTS.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 857 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ