Чт, 2024-04-25, 23:36


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Головна » 2010 » Липень » 9 » Ще 5 "тушок": Денькович увійшов до коаліції вдруге, Лук'янова - не дочекавшись зняття Табачника
12:13
Ще 5 "тушок": Денькович увійшов до коаліції вдруге, Лук'янова - не дочекавшись зняття Табачника
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/


До коаліції увійшло ще 5 депутатів з фракцій БЮТ і НУ-НС. Про це на ранковому засіданні у п'ятницю заявив спікер Володимир Литвин. Серед нововошедшіх перші в коаліції жінки.
Так, до коаліції увійшли "бютівці" Валерій Гацько, Раїса Сорочинська-Кириленко, Іван Денькович, а також "нунсівці" Микола Круць та Катерина Лук'янова.

Таким чином до коаліції входиять 264 народних депутати з 450. Щоб сформувати конституційну більшість коаліції ще не вистачає 35 депутатів. Зазначимо, що від дня створення коаліція поповнилася вже 29 членами. Коаліція "Стабільність і реформи" була створена 11 березня нинішнього року. Спочатку до її складу увійшли фракції Партії регіонів (172), КПУ (27), Блоку Литвина (20), а також по шість депутатів від БЮТ і НУ-НС і чотири позафракційних: в цілому - 235 людей.

До речі, Денькович, який сьогодні вступив в ряди коаліції вже побував у її складі місяць тому. Справа в тому, що 1 червня 2010 Литвин оголосив про перехід трьох "бютівців" у коаліцію, в тому числі і Деньковича. Проте пізніше він заявив, що не має наміру входити до коаліції, а записали його туди випадково.

Денькович довгий час очолював Львівську облорганізацію ВО "Батьківщина". У червні він був звільнений з цієї посади. У квітні Денькович заявляв, що Росія, як правонаступниця СРСР, повинна відшкодувати шкоду Україні під час Голодомору або хоча б вибачитися перед українським народом. 115 номер у БЮТ.

Гацько з 2000 року очолював Запорізьку облорганізації ВО "Батьківщина", керував фракцією БЮТ у Запорізькій облраді. У 2007 році заявляв, що "демократичні сили не дадуть своїм політичним опонентам жодного шансу". 153 номер у БЮТ.

Сорочинська-Кириленко до парламентських виборів обіймала посаду головлікаря поліклініки № 2 Шевченківського району Києва. 149 номер у БЮТ.

Круць керував передвиборчою кампанією НУ-НС в Івано-Франківській області. За даними ЗМІ, Круць є співвласником одного з найбільших в Україні цементно-шиферних комбінатів. 79 номер у блоці.

Лук'янова входила до депутатської групи "Народна самооборона". У березні 2010 року Лук'янова звертаючись до прем'єра Миколі Азарову заявляла: Не любіть українцям мізки необдуманими заявами про роль жінок у владі. 49 номер у НУ-НС. Вона активно виступала проти Харківських угод. Але пізніше пообіцяла, що долучиться до коаліції, якщо буде звільнено міністра освіти Дмитра Табачника. Табачника знімати ніхто не планує, проте "нунсівка" вже поповнила ряди коаліціанеров.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1106 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ