Пт, 2024-04-26, 08:15


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2022 » Листопад » 2 » Що цікавого в iOS 16
13:26
Що цікавого в iOS 16
Інші останні Новини науки і технології на сайті holosUA.com/

iOS 16 Щодо нововведень, у Apple Messages тепер є опція «Скасувати відправку», щоб видалити повідомлення, яке ви не хотіли надсилати. Крім того, ви також можете позначати повідомлення як непрочитані. API SharePlay дозволяє користувачам легко обмінюватися контентом один з одним, від статей до пісень та відео. Тепер він доступний у повідомленнях, а також у FaceTime. В вересні компанія випустила оновлення операційної системи для айфонів, про те, як покращилась робота системи читайте у статті: https://apptown.com.ua/blog/update_ios_iphone_14

Рухаємось далі, тепер коли ви диктуєте програмі, а не використовуєте текст, з'явиться клавіатура, щоб ви могли перемикати типи введення, і розділові знаки будуть автоматично додані, і навіть смайлики будуть виділені з надиктованого вами тексту.

Живий текст

Автоматична транскрипція тепер буде відображатися під відео, і ви можете призупиняти її покадрово і копіювати текст в інші програми, щоб полегшити багатозадачність.

iOS 16

Ця функція, представлена ​​в 2021 році, дозволяла вам ідентифікувати та досліджувати об'єкти у додатку камери. Тепер ви зможете витягувати окремі об'єкти зі зробленого вами зображення і вставляти їх у програми, такі як «Повідомлення».

Гаманець

Коли програми запитують у вас посвідчення особи, тепер ви можете перевірити це і вибрати варіант, який показує, що вам більше 21 року, а не розкриває ваш фактичний вік. Apple Pay підтримуватиметься при переході від iPhone до iPhone, тому продавцям не знадобиться додаткове обладнання для прийому безконтактних платежів з iPhone. Також є нова функція Apple Pay Later, яка поділить вартість покупок на кілька тижнів. Відстеження замовлень Apple Pay покаже хід виконання вашого замовлення у програмі.

Карти

Нове відображення картки тепер буде доступне ще в одинадцяти країнах:

Бельгія, Франція, Ізраїль, Ліхтенштейн, Люксембург, Монако, Нідерланди, Нова Зеландія, Палестинські території, Саудівська Аравія та Швейцарія.

Маршрут із кількома зупинками дозволить вам заздалегідь спланувати поїздку з 15 різними зупинками. Також буде простіше наперед побачити вартість громадського транспорту.

Докладні 3D-карти стануть доступні для більшої кількості міст. До цього списку входять Сан-Франциско, Нью-Йорк, Лондон, Лос-Анджелес, Лас-Вегас та Чикаго.

Спортивний

Поточні результати будуть доступні для перегляду на екрані блокування iPhone, а Apple News представила функцію "Мій спорт", яка спрощує відстеження вашої команди.

Ви вже можете ділитися програмами та підписками з кількома членами сім'ї або створювати облікові записи для дітей та використовувати батьківський контроль. За допомогою Quick Start зробити це буде простіше, ніж будь-коли, впровадивши попередньо встановлені елементи управління, з якими ви вже погодилися, на новий пристрій, чи то iPad, чи iPhone

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини науки і технології | Переглядів: 330 | Додав: admin | Теги: iOS 16, оновлення
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ