Чт, 2024-04-25, 03:16


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Липень » 21 » Що транслюється не за рахунок ТВі запевняє канал Нацбанку
21:25
Що транслюється не за рахунок ТВі запевняє канал Нацбанку
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Трансляція каналу "БТБ" кабельними операторами здійснюється згідно з рішенням Нацради з питань телебачення і радіомовлення, а не за рахунок відключення телеканалу ТВі.

Про це заявила генеральний директор "БТБ" Світлана Криворучко в коментарі, переданому агентству Интерфакс-Україна в суботу, 21 липня.

Криворучко зазначає, що Нацтелерадіомовлення своїм рішенням від 11 липня включила в пакети програм універсальної програмної послуги (УПП) телеканал "БТБ", засновником якого є Національний банк України.

"Інформація про те, що програми телеканалу "БТБ" транслюють нібито за рахунок відключення інших каналів, зокрема ТВі, - є абсурдною. Адже ТВі є супутниковим каналом і за законом не може входити в пакети програм універсальної програмної послуги", - йдеться в коментарі.

"По-друге, трансляція програм телерадіоорганізацій, включених до УПУ є обов'язковою для провайдерів програмної послуги, а трансляція інших програм здійснюється ними на договірних засадах, тобто, за власним вибором і виходячи з власних технічних можливостей", - підкреслює Криворучко.

"Таким чином, початок трансляції телеканалу "БТБ" операторами кабельних мереж у Дніпропетровську, Донецьку, Запоріжжі, Києві, Луганську, Одесі, Полтаві, Сімферополі, Сумах, Харкові, Чугуєві та інших містах України, можна розглядати лише як виконання провайдерами програмної послуги даного рішення Нацтелерадіомовлення", - наголошується в коментарі.

У той же час, в Харкові з сітки мовлення кабельної мережі "Тріолан" зник місцевий телеканал Simon, що ретранслює ряд програм ТВі.

"Я не знаю, з чим це пов'язано. В "Тріолані" нам пояснюють це технічними причинами, але якими саме - не кажуть. Ми направили їм офіційні запити і чекаємо відповіді", - повідомила генеральний продюсер телеканалу Simon Вікторія Аннапольська.

В "Тріолані" підтвердили, що телеканал Simon зник з ефіру через технічні причини, але уточнювати, через які саме, не стали і не змогли відповісти на запитання, коли буде відновлено мовлення.

Як повідомлялося, 20 липня телеканал ТВі заявив про відключення з кабельних мереж торгової марки "Тріолан", в результаті чого можливість дивитися ТВі втратили жителі 11 міст України. У ТВі пов'язали це з "тиском, здійснюваним на телеканал".

Як повідомлялося, 20 липня телеканал ТВі заявив про відключення з кабельних мереж торгової марки "Тріолан", в результаті чого можливості дивитися ТВі позбулися жителі 11 міст України. У ТВі пов'язали це з "тиском, здійснюваним на телеканал".


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1148 | Додав: adminA | Теги: рахунок ТВі, Канал Нацбанку
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ