Пт, 2024-04-26, 01:06


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Серпень » 1 » Щоб бути схожим на арійця Брейвік зробив пластичну операцію
14:45
Щоб бути схожим на арійця Брейвік зробив пластичну операцію
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Учасники хакерської групи Anonymous зламали в Twitter акаунт Андерса Брейвіка, який підозрюється в організації подвійного теракту в Норвегії.

Як повідомляється у блозі Роузі Грей на сайті газети The Village Voice, спочатку хакери зробили кілька записів у мікроблозі, а потім видалили всі твіти, передає Lenta.ru.

Серед записів, який залишили зломники, такі: "Андерс Берінг Брейвік - хворий мерзенний виродок" і "Ми хочемо, щоб Андерс був забутий. Ми проти того, щоб вішати на нього ярлики на кшталт "монстр" і "маніяк". ЗМІ повинні називати його жалюгідною людиною, порожнім місцем".

До зламу в мікроблозі Брейвіка був лише один запис - перекручена цитата з Джона Стюарта Мілля: "Одна людина з твердою вірою дорівнює за силою ста тисячам інших, у яких є тільки інтереси".

Передбачається, що злам мікроблога Брейвіка - частина кампанії "Анонімуса" зі знищення пам'яті про нього. Раніше "Анонімус" вже зробив спробу перетворити на жарт маніфест Брейвіка, влаштувавши кампанію "Операція ДеМаніфест" (Operation UnManifest).

Користувачів Інтернету закликали вільно редагувати маніфест, додавати до нього щось своє і робити все, щоб позбавити його сенсу, а також поширювати відредаговані копії під виглядом оригіналу.

Брейвік переніс пластичну операцію, щоб бути схожим на арійця

Андерс Брейвік 10 років тому зробив собі пластичну операцію, щоб бути схожим на арійця. Про це розповів шкільний друг норвезького терориста, передає РИА "Новости".

"Я пам'ятаю, як на одній з вечірок він (Брейвік) сказав мені, що його ніс і підборіддя були прооперовані пластичним хірургом в Америці. Це було трохи дивно, але в той час його оточували люди, одержимі своїми тілами", - розповів газеті колишній друг Брейвіка, ім'я якого не називається.

Для Брейвіка, якому тоді виповнився 21 рік, "виправлення" носа було закономірним кроком на шляху до створення досконалого, на його думку, тіла.

Нагадаємо, в результаті терактів у Норвегії 22 липня загинуло 77 осіб, з-поміж них і зведений брат кронпринцеси Норвегії Метте-Маріт. Виконавець терактів Андерс Брейвік мав намір убити колишнього прем'єр-міністра країни Гру Харлем Брунтланн. Терориста заарештували на вісім тижнів. Брейвік не визнав своєї провини. За його словами, атаки були "необхідні для захисту Норвегії та Західної Європи від мусульманського поглинання".

Адвокат Брейвіка Гейр Ліппестад вважає підзахисного неадекватним, а прес-секретар прем'єр-міністра Росії Дмитро Пєсков назвав його породженням пекла.

А знаменитий данський кінорежисер Ларс фон Трієр висловив глибокий жаль з приводу того, що зняв один зі своїх відомих фільмів "Догвіль" з Ніколь Кідман у головній ролі, після того як стало відомо, що це одна з улюблених кінострічок Брейвіка.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 745 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ