Сб, 2024-04-20, 03:58


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Травень » 15 » Щоб його дружина пішла в політику Луценко не проти
22:25
Щоб його дружина пішла в політику Луценко не проти
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко не проти того, щоб його дружина Ірина пішла у велику політику. Про це Луценко написав в "клітці", поки служителі Феміди довго переповідали "короткий зміст" справи.

"Вдалі виступи Жені Тимошенко та Іри Луценко - ознака країни, в якій лідерів опозиції садять до в'язниці. Але режим повинен знати: на місце кожного арештанта є кому стати! Над пропозицією депутатства подумаю. Може, навіть проведу з Іриною міжпартійні переговори", - пише екс-міністр. Свою думку Луценко висловив і щодо можливого бойкоту Євро-2012 в Україні, передає УНІАН.

"Я не є прихильником бойкоту Євро-2012. Навпаки, я б хотів бачити пані Меркель у футболці з написом "Юлі - волю!" поруч з Януковичем. Ось це була б найяскравіша демонстрація позицій ЄС. Принагідно закликаю до такої ж демонстрації всіх українських і закордонних уболівальників під час чемпіонату".

Також Луценко прокоментував свій дебют як літературного критика на сторінках одного з українських журналів. І відповів на запитання, яку б книгу він порадив почитати Януковичу.

"Для початку ті, які він нібито написав. Треба ж відпрацювати солідний гонорар. А якщо серйозно, то порадив би кожному українському високопоставленому чиновнику прочитати "Музей покинутих секретів" Оксани Забужко - найкращий патріотичний роман часів незалежності".

На думку голови Комітету виборців України Олександра Черненка, Ірина Луценко може увійти до першої п'ятірки виборчого списку Об'єднаної опозиції. У виборчому списку Об'єднаної опозиції перша п'ятірка буде складатися з лідерів електоральних симпатій.

"Очевидно, це будуть лідери партій - Яценюк, Турчинов, Соболєв, Тарасюк, можливо, дружина Луценка", - наголосив експерт, кажучи про першу п'ятірку цього списку.

За словами Черненка, Ірина Луценко потрапить до першої п'ятірки списку з вірогідністю 80%, "а то і 100%". "Це мій експертний прогноз", - додав він. Голова Комітету виборців додав, що "було б добре, якби опозиція не просто оприлюднила першу п'ятірку, а організувала публічну дискусію всередині партій і в середовищі більш широкого кола громадськості".

Зазначимо, Печерський суд Києва визнав винним колишнього міністра внутрішніх справ України Луценка у скоєнні посадових злочинів і засудив його до 4 років позбавлення волі. Луценка було заарештовано 26 грудня 2010 року і поміщено в київський СІЗО.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1045 | Додав: adminA | Теги: дружина, політику, Луценко не проти
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ