Пт, 2024-03-29, 13:44


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2020 » Грудень » 23 » Широкоформатний друк — нові можливості
16:25
Широкоформатний друк — нові можливості
Інші останні Новини бізнесу на сайті holosUA.com/

Широкоформатний друк — нові можливості

широкоформатний уф друк Ще десять років тому великогабаритний друк використовувався виключно для створення плакатів, афіш, рекламних банерів. Тоді більшість креслень і постерів малювали від руки художники. При цьому навіть не йшлося про масове виробництво. Сьогодні широкоформатний друк відкрив горизонти для багатьох людей. Кожен може відчути себе художником, завдяки розвитку комп'ютерних технологій і можливостей великих форматів. Особливо популярний сучасний широкоформатний уф друк Львів який замовляє частіше всього за допомогою ресурсу decorprint-uv.com.ua.

Прогрес на благо збереження часу

Плюс маркетинговий бізнес вийшов на новий рівень, коли рекламний відділ будь-якої компанії може собі дозволити роздрукувати на банері відносно дешевий продукт для його просування. Набагато простіше стало вчитися студентам інженерних спеціальностей. Якщо років 15 тому їм доводилося ночами сидіти над створенням креслень, і щонайменша помилка перекреслювала десятки годин копіткої праці, то сьогодні ситуація інша. Вся проектна робота здійснюється на комп'ютері, а потім віддається в друкарню для роздруківки великого креслення.

Сфери використання широкоформатного друку

Часто такий підхід може стати в нагоді при оформленні курсових або дипломних робіт. Крім креслень, за допомогою широкоформатного друку можна створити наочні посібники. Демонстраційні дані, графіки, таблиці, роздруковані на великих аркушах, допоможуть наочніше показати результати праць студента. Аналогічні слайди можна зробити для демонстрації звітності в приватних і державних підприємствах. Наприклад, ви можете на графіках показати зростання прибутку, поліпшення результатів, підвищення продажів, порівняти показники.

Якщо у вас є бізнес-план, і ви шукаєте інвесторів, роздруковані на великих аркушах графіки потенційного прибутку скажуть їм набагато більше, ніж ваші обіцянки докласти максимум зусиль. Також широкоформатний друк використовують для оформлення стендів на виставках, промо-акціях, і інших заходах.

Крім студентів і рекламників, широкоформатний друк нерідко використовують звичайні люди, які хочуть зробити сюрприз своїм близьким. Фотографії віддають в друкарню, а її фахівці в свою чергу створюють календар із зображенням дорогої людини. Таку несподівану радість важко забути, та й фотографія буде ще довго радувати людини, якщо її вставити в рамку і повісити на стіну.

Якщо вас цікавить сучасний широкоформатний УФ-друк у Львові, на сайті decorprint-uv.com.ua ви знайдете контактні дані хорошої друкарні. Головне - пояснити менеджерам, де конкретно ви будете використовувати отриманий продукт, щоб вони оптимально підібрали матеріали і фарби для вирішення ваших завдань.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини бізнесу | Переглядів: 486 | Додав: admin | Теги: друк, УФ, широкоформатний
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ