Пт, 2024-03-29, 12:02


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Липень » 31 » Шкіряний ремінь - статусний подарунок для кожного чоловіка
17:31
Шкіряний ремінь - статусний подарунок для кожного чоловіка
Інші останні Мода, стиль і краса на сайті holosUA.com/

Чоловічий гардероб суттєво відрізняється від жіночого, особливо кількістю аксесуарів. Самими популярними чоловічими аксесуарами є краватки і ремені. Їх навіть в самому скромному переліку повинно бути декілька. Тому, як випаде нагода і потрібно подарувати щось другу, чоловіку, керівнику чи дорогій серцю людині - думати вам довго не прийдеться - широкий вибір краваток і чоловічих пасків дозволить вам підібрати самий гідний аксесуар.

Якщо краватки носять далеко не всі члени сильної статі, то від шкіряного ременю навряд чи хтось відмовиться. Шкіряний якісний ремінь буде гарним подарунком для будь-якої нагоди. Одначе, якщо ви хочете, щоб подарунок довго нагадував про вас і про пам'ятну подію, важливо, щоб річ була якісна і змогла довго прослужити. На ринку текстилю багато якісних речей і підробок, які інколи дуже важко відрізнити одну від одної. Бо, як відомо, дорогі речі не означають якісні, а дешеві - не означають погані. Тому в цьому питанні покладатись на вартість купленої речі не варто.

Сьогодні ви дізнаєтесь, на що звертати увагу при виборі чоловічого аксесуару, і де купувати, щоб не виникало сумнівів. В першу чергу ви повинні дізнатись про вподобання майбутнього власника, дізнатись про його перелік речей, адже якщо в гардеробі чоловіка буде переважати одяг темних кольорів, то ремінь світлих тонів йому просто буде ні з чим одягати.

Розвідавши все, ви можете сміло приступати до вибору аксесуара - відправитись в магазин чоловічих аксесуарів чи відвідати http://klamra.com.ua/, інтернет-магазин якісних шкіряних речей и речей виготовлених із дорогих металів. Тут ви точно підбере подарунок для брата, батька, керівника, колеги по роботі чи для коханого чоловіка.

Для початку ви повинні знати, що хороший пояс повинен відповідати деяким правилам:

1. перед покупкою обов'язково принюхайтесь до виробу. Шкіряний вибір має легкий неприємний запах, який з часом вивітриться;

2. прислухайтесь і придивіться до зовнішнього виду ременя. Зігніть його в декількох місцях. Шкіра в тих місцях швидко повинна повернутись в первинне положення, не повинно появитись тріщинки і шкіра не повинна відставати, і має бути не ушкодженою;

3. на ремені повинні бути пробиті наскрізь всі дирки. Дирочки повинні бути добре одроблені, без зайвих ниточок і завусинець;

4. пряжка на ремені повинна бути міцно скріплена і без гострих спайок, які б могли пошкодити структуру шкіряного поясу.

Провіривши пасок на якість, ви можете підбирати чоловічий аксесуар і за іншими критеріями. Ремінь повинен бути достатньої довжини, запас якої повинен бути не менше 20 см після застібання.

Пояс чи ремінь повинен відповідати кольору взуття та одягу. Згадайте про одяг, який переважає в гардеробі чоловіка, якому буде подаровано ремінь.

Вибирайте вибір в залежності від віку і соціального статусу чоловіка. Для ділового чоловіка підійде шкіряний ремінь шириною 5-6 см, коричневого, білого і чорного кольору. Пряжка класичного ременя повинна бути непомітною, без яскравих елементів. Для молодіжного стилю підійдуть ремені з застібками, і різними пряжками. До джинсів можна сміло одягати не тільки шкіряні класичні ремені, але ремені виготовлені з каучука і з незвичними пряжками більш оригінальних моделей. Якщо ви хочете придбати дійсно оригінальний шкіряний чоловічий пояс, то на http://klamra.com.ua/leather_belts/ вам буде з чого вибрати.

Наталия Демеш специально для http://holosua.com

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Мода, стиль і краса | Переглядів: 605 | Додав: admin | Теги: шкіряний ремінь
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ