Пт, 2024-04-26, 06:38


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » 2010 » Жовтень » 1 » Шок від "Динамо". Кияни безвольно поступилися "Шерифу" на виїзді
09:07
Шок від "Динамо". Кияни безвольно поступилися "Шерифу" на виїзді
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

  Одну з найгучніших сенсацій другого групового раунду Ліги Європи зафіксовано вчора у молдавському Тирасполі, де скромний "Шериф" упевнено розібрався з київським "Динамо". Підопічні Валерія Газзаєва шокували своїх уболівальників, поступившись з рахунком 0:2.

"Шериф" - "Динамо" 2:0

Голи: Єрохін, 8, Франса, 37 (з пенальті)

"Шериф": Стоянов, Враньєш, Тархнішвілі, Надсон, Волков, Баліма, Руамба, Адамович, Франса (Гаурач, 62), Дьєду (Бранкович, 46), Єрохін

"Динамо": Бойко, Єременко, Хачеріді, Юссуф, Ель Каддурі (Попов, 46), Гусєв, Вукоєвич, Нінковіч (Гармаш, 72), Ярмоленко, Шевченко, Мілевський

Перед матчем першого туру проти БАТЕ в Україні багато галасу наробила заяву одного із гравців бєларуського клубу про те, що від "Динамо" залишилося тільки ім'я і що БАТЕ гратиме тільки на перемогу. Такої неповаги, радше недипломатичного ставлення до киян не дозволяли собі ні "Інтер", ні МЮ, ні "Барселона", ні будь-який інший клуб Європи.

Уболівальники небезпідставно сподівалися, що динамівці дадуть відповідь грою і позитивним результатом, але в підсумку все завершилося нічиєю 2:2, що було сприйнято ЗМІ та футбольною громадськістю як ганьба.

При цьому ніхто не слухав, що в команді багато гравців основного складу травмованих, а футбол у Бєларусі вже давно перебуває на досить серйозному рівні, що підтверджувало те ж БАТЕ двома сезонами раніше в Лізі чемпіонів матчами з "Реалом" і "Ювентусом".

Наставник "Динамо" Валерій Газзаєв, розуміючи, чого чекає громадськість, вирішив подати у відставку, але президент клубу її не прийняв. Пізніше російський фахівець визнав, що погарячкував і пообіцяв, що ось-ось у грі команди настане довгоочікуваний прогрес.

На тлі всіх цих подій якимось непоміченим залишилося висловлювання гравців молдовського "Шерифа" Володимира Волкова та Важі Тархнішвілі, що з "Динамо" команда буде грати тільки на перемогу...

Матч у Тирасполі почався зі справжнісінького нещасного випадку. На 8-й хвилині поєдинку Денис Бойко, вибиваючи м'яч, влучив ним у спину форварду молдаван Єрохіну, від якого круглий снаряд зрикошетив прямо у ворота. 1:0 - і "Шериф" попереду!

Деякий час динамівцям знадобився, щоб прийти до тями, після чого гості міцно заволоділи ініціативою. Вже на 22-й хвилині Олег Гусєв просто зобов'язаний був забивати, але спочатку голкіпер "Шерифа" Стоянов зумів таки зачепити м'яч, чим змінив траєкторію, а потім з вже порожніх воріт його (м'яча, а не Стоянова) вибив захисник.

Виникали небезпечні ситуації біля воріт молдовського чемпіона регулярно, і хоч не всі вони були з розряду гольових, матеріалізувати їхні голи цілком можна було, якби динамівці спромоглися на трохи швидші рішення у найвідповідальніші моменти.

Але замість цілком прогнозованого гола у ворота господарів, на 37-й хвилині "Динамо" пропустило в свої. Якась жахлива дурість спала на думку захисникові киян Євгену Хачеріді, який у своєму штрафному навмисне зіграв рукою, відбиваючи м'яч після навісу з флангу. Пенальті чітко реалізував Франса, встановивши тим самим унікальне досягнення своєї команди в цьому таймі - один удар в площину воріт і два голи.

Динамівці побігли відіграватися, створивши кілька моментів, але рахунок змінити не зуміли.

Здавалося б, отримавши струс у перерві, кияни обрушать, як мінімум, шквал атак на ворота господарів, адже, попри дві безглузді індивідуальні помилки, назагал команда виглядала непогано: в атаці створювалися моменти, а захист практично нічого не дозволив супернику біля своїх воріт. Але перелому не сталося.

Перший момент виник біля воріт "Шерифа" через майже 15 хвилин після відновлення гри. Шевченко не зумів пробити Стоянова, після навісу Ярмоленка, і хоча м'яч все-таки зусиллями Мілевського і Вукоєвича залетів у ворота, арбітр зафіксував офсайд у хорвата.

Після цього на добрий шмат часу кияни не зуміли створити нічого, що хоча б з натяжкою можна було б назвати небезпечним. Аж до 73-ї хвилини, коли Ярмоленко пробивав штрафний: не влучив у площину воріт. А перед цим моментом динамівці ледь не привезли собі третього гола. Шевченко "обрізався" в центрі поля, через що гравець "Шерифа" практично опинився віч-на-віч з Бойком. Але сам же винуватець ситуації все і виправив, наздогнавши суперника і перешкодивши йому прицільно пробити.

Був у "Шерифа" ще один гольовий момент. Бранкович завдав дуже сильного удару метрів з 25-30, але Бойко в прекрасному кидку, за всіма канонами воротарського мистецтва - "дальньою" рукою - витягнув м'яча з дев'ятки своїх воріт.

Власне, цей момент, який трапився на 75-й хвилині, був останнім, вартим уваги. Гравці "Шерифа" в кінцівці поєдинку не дозволили "Динамо" організувати щось на кшталт штурму своїх воріт, бо аж ніяк не гірше за суперників були підготовлені фізично...

"Динамо" колосально зіпсувало свою репутацію, програвши, в принципі, абсолютно справедливо "Шерифу", і опустилося на останнє місце в своїй групі. Тепер залишилося тільки дочекатися реакції президента клубу Ігоря Суркіса...

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 963 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ