Пт, 2024-04-26, 04:59


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Лютий » 13 » "Шустер Live" на Першому Національному телеканалі завдяки домовленості з головою Адміністрації президента Сергієм Льовочкіним
15:42
"Шустер Live" на Першому Національному телеканалі завдяки домовленості з головою Адміністрації президента Сергієм Льовочкіним
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Савік Шустер на камеру розповів про те, як домовлявся з головою Адміністрації президента Сергієм Льовочкіним про перехід на Перший національний, повідомляє у своєму блозі на "Українській правді" журналіст Отар Довженко.

Мустафа Найєм, відомий журналіст, а віднедавна й ведучий програми After LIVE на Першому національному, написав на сторінці програми у Facebook: "Монтирую After LIVE. Вчера Савик под камеру рассказал, как договаривался с Левочкиным о переходе на УТ-1. Прямо описал все переговоры".

Коментарів того, що домовленості про перехід проекту з ТРК "Україна" на державний Перший національний відбувалися саме з Льовочкіним, ніхто з учасників не дає.

Журналіст звертає увагу на те, що державна установа, підпорядкована Державному комітету телебачення і радіомовлення (а той – Кабінету Міністрів), насправді перебуває під керівництвом начальника президентської канцелярії. Серед повноважень голови Адміністрації президента немає нічого, що стосувалося б Національної телекомпанії України.

Тема переходу Савіка Шустера з його LIVE'ом на Перший Національний досить гостро обговорюється у ЗМІ завдяки депутатові-комуністу Євгену Царькову, який напав на Партію регіонів із тилу. Нагадаємо, Царьков попросив прем’єр-міністра Миколу Азарова провести перевірку щодо доцільності співпраці "Першого національного" та програми Савіка Шустера.

Нагадаємо, з січня цього року шоу "Шустер Live" виходить на Першому Національному телеканалі. У зв'язку з цим, заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко висловив стурбованість стратегією розвитку Першого Національного каналу, який утримується на бюджетні гроші. "Цікаво, за які гроші ця програма, яку не зміг фінансово утримати комерційний канал "Україна", буде виходити на державному каналі?" - поцікавився Томенко.

У свою чергу, генеральний директор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф заявив, що Перший Національний не зазнає витрат, пов'язаних із виробництвом цього ток-шоу. "За досягнутими домовленостями, студія отримає спонсорські гроші, а телеканал - якісний продукт. Спонсори не зможуть впливати на редакційну політику", - повідомив гендиректор НТКУ.

Раніше заступник голови Адміністрації президента Ганна Герман заявила, що злиття України і Росії не буде, та й "ми маємо в Україні сто таких Савіків", на що сам Шустер сказав, що не політикам визначати, яка програма і який ведучий стануть популярними, хіба що у країні лишиться один державний канал.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 881 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ