Чт, 2024-04-25, 23:28


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » 2010 » Жовтень » 20 » Швейцарія очолила рейтинг країн, найбезпечніших для інвестицій у житлову нерухомість
19:00
Швейцарія очолила рейтинг країн, найбезпечніших для інвестицій у житлову нерухомість
Інші останні Новини економіки на сайті holosUA.com/

 Міжнародні експерти оприлюднили дослідження європейських країн, найбільш безпечних для інвестицій в житлову нерухомість. Рейтинг склала Міжнародна компанія Evans. Згідно з даними, перше місце в рейтингу посідає Швейцарія. "Економіка Швейцарії характеризується стійкістю і відсутністю різких цінових змін. Влада країни законодавчо обмежує кількість іноземців, які можуть придбати нерухомість, а також можливості з перепродажу житла", - наголошується в дослідженні, передає Корреспондент.

За даними аналітиків, ціни на нерухомість тут стабільно зростають у середньому на 1-3% на рік, зростання спостерігалося навіть у кризу.

Другою, за даними експертів, у списку стала Великобританія. "Цьому сприяють податкові пільги для нерезидентів, просте імміграційне законодавство, стабільний розвиток економіки, а також можливість отримання недорогого фінансування - сьогодні іпотечний кредит у країні можна отримати під 2-4% річних", - зазначають вони.

Згідно з рейтингом, Франція прсідає третю позицію. "Вартість квадратного метра в Парижі за останні 5 років зросла на 35-40% (до 5 тисяч євро за кв м). Дохід від оренди квартири тут становить 4,5-5% на рік, він може покрити щомісячні виплати за кредитом. Крім того, в країні широко розвинений зворотний викуп нерухомості, який дає гарантований дохід. Угоди зі зворотного викупу контролює держава", - наголошується в повідомленні.

"У п'ятірку безпечних для інвестицій країн також увійшли Італія та Австрія. В Італії власники, які володіють квартирами і будинками більш ніж 5 років, звільняються від податків на дохід від їхнього продажу. В Австрії суворо дотримуються закону про банківську таємницю, що не дозволяє розкривати суму рахунків власників нерухомості за жодних обставин. До того ж у країні рівень цін на нерухомість регулює законодавство, житло дорожчає на 5-10% на рік", - йдеться в дослідженні.

Як повідомлялося, Москва вийшла на друге місце у списку найдорожчих ринків житла серед міст світу за підсумками минулого року. Перше місце зберегло за собою Монте-Карло. Це зафіксувала авторитетна онлайнова фірма Globalpropertyguide.com, що займається ринками нерухомості, в своїй доповіді, опублікованій у журналі "Форбс".

Її керівник Меттью Монтегю-Поллок зазначив, що Монте-Карло - місто багатих людей, невеликих і сконцентрованих будівель. Головна причина таких високих цін - 4420 доларів за один кв фут - це брак простору і податковий рай.

На думку авторів дослідження, Москва, що увійшла до першої трійки з 1937 доларами за 1 кв фут, зобов'язана цим "сильному економічному зростанню, що стало частково результатом високих цін на нафту, і зростанню цін на житло в перші три квартали 2008 року".

На третьому місці в цьому індексі опинився Лондон, де 1 кв фут житла коштував лише ненабагато менше - 1928 доларів.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини економіки | Переглядів: 1124 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ