Чт, 2024-03-28, 14:17


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Листопад » 10 » Сили АТО стримують бойовиків вогнем у відповідь. ВІДЕО
17:36
Сили АТО стримують бойовиків вогнем у відповідь. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Упродовж минулої доби в зоні проведення АТО загинув один український військовослужбовець, шестеро травмовані. Про це сьогодні, 10 листопада, на брифінгу в Києві повідомив речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

"За минулу добу внаслідок бойових дій, на превеликий жаль, один український військовий загинув, ще четверо поранені, а також ще двоє зазнали травми при виконанні завдань на передовій", - сказав він, не уточнивши, за яких обставин сталися останні два випадки.

На сході Луганської області, зокрема, в Станично-Луганському районі і в м. Щастя, в середу вперше за багато днів було спокійно. На луганському напрямку активні бойові дії почалися після 12.00 і тривали в Кримському Новоайдарського району, а також у Попаснянському районі.

"Агресивні дії окупантів одразу ж зустріли адекватну відповідь з нашого боку. Зазначимо, що під час обстрілу, крім легкого озброєння, противник неодноразово застосовував установки ЗУ-23-2, бронетехніку, міномети", - розповів він.

Всього за минулу добу на луганському напрямку було зафіксовано 14 ворожих обстрілів, 4 - з використанням важкого озброєння.

На донецькому напрямку активні бойові дії велися в смт Луганському та м.Авдіївці, загалом по позиціях сил АТО було випущено понад 200 мін. За добу на донецькому напрямку сталося 5 ворожих обстрілів, всі - з використанням важкого озброєння.

На маріупольському напрямку найпотужніший обстріл позиціях сил АТО з мінометів відбувся в середу вранці в Павлополі, по позиціях українських військових бойовики випустили понад 30 мін з 82-мм і 120-мм мінометів. Мінометні обстріли наших позицій на ділянці фронту Красногорівка-Мар'їнка та Павлопіль-Широкине тривають і вдень, і вночі. У м. Мар'їнці через обстріли з боку бойовиків пошкоджені два багатоповерхових житлових будинки.

Нагадаємо, 21 вересня в Мінську було підписано Рамкове рішення Тристоронньої контактної групи із врегулювання ситуації на Донбасі про розведення сил і засобів на лінії розмежування. Документом передбачено розведення сил і засобів у Золотому, Петровському та Станиці Луганській.

1 жовтня розведення сил відбулося в Золотому, 7 жовтня відведення здійснено в Петровському, а 9 жовтня мало пройти в Станиці Луганській.

Разом з тим голова Луганської ОДА Юрій Гарбуз заявив, що заплановане на неділю, 9 жовтня, відведення підрозділів Збройних сил України в Станиці Луганській не відбудеться.

У штабі АТО заявили, що ватажки бойовиків ОРДЛО не бажають виконувати Рамкове рішення Тристоронньої контактної групи щодо розведення сил біля станиці Станиці Луганської.

3 листопада місія ОБСЄ повідомила, що ситуація на сході України значно погіршилася, а кількість обстрілів зросла на 40%.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 818 | Додав: adminA | Теги: сили АТО, вогонь, відповідь, бойовики
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ