Пт, 2024-04-26, 21:02


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Січень » 24 » Сили АТО знищують ворожі колони і беруть полонених. ВІДЕО
09:44
Сили АТО знищують ворожі колони і беруть полонених. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Українська артилерія сьогодні знищила дві вантажівки з бойовиками, які під прикриттям БМП і БТР висувалися на штурм Донецького аеропорту.

Про це у п'ятницю 23 січня повідомляв радник президента України Юрій Бірюков на своїй сторінці в Facebook.

"Абсолютно нешановний товариш Лавров (голова МЗС РФ, - ред.)! От ви всі стверджуєте, що російських військовослужбовців у Донецьку немає, що все це підступи та інсинуації. У мене коротеньке питання: тіла цих ваших неіснуючих російських десантників закопувати в кар'єрі? Чи все-таки передавати у вашу країну? Ась?", - пише радник президента.

Бірюков наголосив, що були ліквідовані понад 20 бойовиків та росіян, десяток у полоні.

"Сьогодні на світанку дві вантажівки з особовим складом ("ДНР"? Росії?), кілька стовбурів МТ-12 (Рапіра) під прикриттям БМП і БТР висувалися на штурм Донецького аеропорту. Наша розвідка навела нашу ж арту, ті відпрацювали. І вже ніхто і нікуди не висувався більше. Ще години дві вони робили спроби відповзти, потім самі копали могилки, а потім... Ну, потім. Більше 20 двохсотих сепарів та росіян, десяток в полоні. Активно йде допит, але – після надання першої медичної допомоги", - зазначив він.

"Командування АТО покликало нас на збір речових доказів та на фотофіксацію. Під гуркіт залпів – завдання виконали. А, тут ще й кореспондент Los Angeles Times. Незручно якось, як тепер говорити про те, що тут немає росіян?", - додав він.

Як повідомили в Міноборони, українські воїни в ході бойових дій в населених пунктах Дослідне і Водяне Донецької області розгромили батальйон терористів на Донеччині.

Згідно з повідомленням, українськими військовослужбовцями знищено більше 50-ти терористів, 5 людей перебувають у полоні українських військовослужбовців, захоплено 2 БМП противника, знищено 4 танка, автомобільна техніка і боєприпаси терористів.

У прес-центрі АТО повідомили, що українські військовослужбовці утримують позиції поблизу Донецького аеропорту, завдають артилерійські удари по нападнику, який несе втрати.

"Не припиняються обстріли і бої поблизу Донецького аеропорту. Українські військові утримують свої позиції, одночасно завдаючи артилерійські удари по нападаючим та їх вогневим засобам. Противник несе втрати", - йдеться у зведених даних штабу.

Раніше повідомлялося, що українські військові затримали бойовика, який разом з іншими намагався під'їхати до Донецького аеропорту. Опубліковано відео з його показаннями. Так, на запитання "Проти кого ти їхав воювати?" затриманий сказав: "Проти Америки".

Вчора, 22 січня, президент України Петро Порошенко під час наради з силовиками заявив, що українські військові готові дати відсіч ворогу на сході країни, якщо ворог не хоче дотримуватися режиму припинення вогню. Він повідомив, що протягом доби на Донбасі були знищені ряд танків противника і зазначив, що сьогодні українське військо успішно відбивало атаки по всьому фронту.

Голова держави повідомив про захоплення ворожих БТР і БМП, знищення 3 танків противника, 2 машин з боєприпасами. "По всій лінії фронту ми міцно тримаємо позиції, незважаючи на те, що інтенсивність обстрілів в десять разів перевищувала те, що було до початку інтенсивної фази бойових дій", - зазначив він.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 948 | Додав: adminA | Теги: беруть полонених. ВІДЕО, Сили АТО знищують ворожі колони
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ