Чт, 2024-04-25, 12:49


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Жовтень » 8 » Склад майбутнього кабінету міністрів Грузії представив Іванішвілі. Каха Каладзе - віце-прем'єр
15:27
Склад майбутнього кабінету міністрів Грузії представив Іванішвілі. Каха Каладзе - віце-прем'єр
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/
Кандидат у прем'єр-міністри Грузії, лідер політичної коаліції "Грузинська мрія" Бідзіна Іванішвілі 8 жовтня представив список кандидатур на посади в новому складі кабінету міністрів Грузії, повідомляють "Новини-Грузія".

Згідно з представленим списком, посади розподіляться так: міністр оборони, віце-прем'єр - лідер партії "Наша Грузія - Вільні демократи" Іраклій Аласанія, міністр юстиції - кандидат у депутати парламенту від "Грузинської мрії" Тея Цулукіані, глава МВС - один з лідерів коаліції "Грузинська мрія", керівник фонду Cartu Іраклій Гарібашвілі, міністр з виконання покарань і пробації - колишній народний захисник Грузії Созар Субарі, міністр закордонних справ - прес-спікер коаліції Майя Панджікідзе, держміністр з євроінтеграції - один з активістів коаліції, представник партії "Наша Грузія - Вільні демократи" Алексі Петріашвілі, міністр сільського господарства - колишній міністр сільського господарства і продовольства (часів Едуарда Шеварднадзе) Давид Кірвалідзе, міністр охорони здоров'я - колишній міністр праці, охорони здоров'я і соцзахисту Грузії (часів Шеварднадзе) Аміран Гамкрелідзе, посада голови Національного банку - за директором Cartu Bank Нодаром Джавахішвілі.

На пост міністра культури і охорони пам'яток представлений письменник Гурам Одішарія, на пост міністра спорту й у справах молоді - запропонований Леван Кіпіані, син відомого грузинського футболіста Давида Кіпіані, на пост держміністра з питань діаспори - Коте Сургуладзе, представник партії "Наша Грузія - Вільні демократи".

На посаду віце-прем'єра і міністра регіонального розвитку та інфраструктури запропонована кандидатура Кахи Каладзе, футболіста, який ішов під першим номером у партійному списку коаліції "Грузинська мрія" на парламентських виборах. На посаду генерального прокурора представлена кандидатура адвоката Арчіла Кбілашвілі.

На пост держміністра з питань реінтеграції (врегулювання конфліктів) - запропонований Паата Закареїшвілі, політолог, представник Республіканської партії. На пост голови парламенту Грузії буде представлена кандидатура лідера Республіканської партії Давида Усупашвілі, на пост його заступника - голова партії "Грузинська мрія - Демократична Грузія" Майя Кобахідзе.

При цьому Іванішвілі зазначив, що кандидатури на посади міністра економіки та сталого розвитку, міністра освіти, міністра у справах біженців, міністра фінансів, міністра довкілля та природних ресурсів - будуть представлені в найближчі дні.

Нагадаємо, на парламентських виборах у Грузії, що відбулися минулого понеділка, 1 жовтня, перемогла опозиційна партія "Грузинська мрія" на чолі з лідером Іванішвілі. За даними ЦВК Грузії, за опозиційний блок проголосували 54,85% виборців, за "Єдиний національний рух" Михайла Саакашвілі - 40,43%.

Зазначимо, раніше Іванішвілі заявляв, що сподівається повернути собі громадянство Грузії і що буде затверджений новим парламентом на посаді прем'єр-міністра.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1096 | Додав: adminA | Теги: міністрів Грузії, Іванішвілі, Каха Каладзе - віце-прем'єр
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ