Чт, 2024-03-28, 18:25


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Серпень » 13 » Сноуден атакує Україну з вказівки Кремля, вважають в опозиції
09:29
Сноуден атакує Україну з вказівки Кремля, вважають в опозиції
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Колишній співробітник спецслужб США Едвард Сноуден — зброя в руках Росії. Таку думку 12 серпня в ефірі телеканалу ТВі висловив народний депутат Олександр Бригинець(фракція "Батьківщина"), коментуючи інформацію, що з'явилася у ЗМІ, про шпигунські сервери США в Києві та Москві.

"Не виникає сумніву, що у даному випадку йдеться про новий вид інформаційної зброї, який опинився у руках Росії. Чи він планувався давно, чи так випадково сталося, я сказати не можу. Ми у потоці цієї інформації, яка сьогодні буде йти від Росії та Сноудена в тому числі. Ми будемо отримувати частину правдивої інформації, частину неправдивої. І ця неправдива інформація буде зорієнтована на те, щоб ослабити США і вбити клин між США та іншими країнами загалом. Думаю, Україна у даному випадку - не ключова країна, проти якої йде ця війна. Але те, що це зброя посилити роль Росії та послабити роль США, це очевидно", - сказав він.

За його словами, інформація від Сноудена, яка буде з'являтися далі, може бути використана, аби загальмувати процес євроінтеграції України.

"Я переконаний, що дана сенсація — одна з перших, яка стосується прямо України. Але таких сенсацій буде дуже багато, деякі будуть близькі до істини, підкориговані злегка, деякі будуть суттєво відрізняти я від того, що є на справді. І головне, що перевірити це буде дуже складно. Тому Сноуден — це зброя, яка є в руках Росії. І вони будуть використовувати її за тих потреб, які у них є. І в тому числі, це може бути використано, щоб досягнути тієї мети, щоб загальмувати процес євроінтеграції України", - додав Бригинець. Інформацією Сноудена хочуть ускладнити відносини між Україною і США

Виток інформації від Сноудена про розташування шпигунського сервера США у Києві зроблений для того, аби ускладнити відносини України з США. Таку думку висловив голова Об'єднання ветеранів розвідки України, колишній заступник голови СБУ Олександр Скіпальський.

"Я, у першу чергу, розглядаю це як новий виток піару з боку Росії розповсюдженням цього матеріалу. Вони переслідують, що прихильники Росії чи п'ята колона зробить все для того, щоб ускладнити відносини України з США. І все це складається для того, щоб не допустити підписання Україною Угоди про асоціацію з Європейським Союзом. Ви бачите, як ускладнилися відносини США з Росією. І Росія і ще буде додавати, буде торгуватися", - сказав він.

За його словами, інформація від Сноудена може ускладнювати зовнішньополітичні відносини України.

"Сьогодні також Україна може опинитися у ситуації, що поведінка Росії і використання інформації, яку вона буде отримувати і буде видавати від Сноудена, буде ускладнювати наш зовнішньополітичний аспект", - додав він. Експерт: заява Сноудена - російська провокація

Сполучені Штати Америки не використовують жодних шпигунських серверів. Інформація про це є вигадкою Росії. Таку думку висловив політичний консультант, директор компанії "Berta Communications" Тарас Березовець.

Експерт, зокрема, вважає, що нещодавнє твердження Сноудена про те, що США стежать за інтернет-трафіком українців і вивідують інформацію, є не більш ніж провокацією з боку Росії.

На думку Березовця, РФ намагається таким чином пересварити Америку з Україною та іншими західноєвропейськими партнерами.

"Мені, як звичайному користувачеві, видається неможливим, що один-єдиний сервер може відслідковувати величезний трафік, який існує в майже 50-мільйонній країні", - зазначив політконсультант.

"Враховуючи те, що в Україні понад 10 мільйонів інтернет-користувачів, це видається абсолютно нелогічним", – додав Березовець.

Нагадаємо, колишній співробітник спецслужб США Едвард Сноуден розсекретив карту, на якій зазначено місцезнаходження 700 серверів (в тому числі і у Києві) системи тотального стеження за користувачами Інтернету. Система має назву XKeyscore і дозволяє отримати інформацію про електронне листування, завантажені файли і практично будь-яку інтернет-активність.

Довідка

Едвард Сноуден, який раніше працював в Агентстві національної безпеки (АНБ) і ЦРУ, отримав популярність у середині червня після того, як розкрив пресі інформацію про секретну програму американської влади під назвою PRISM. Вона дозволяє спецслужбам стежити за діяльністю користувачів інтернету. Крім того, він повідомив про стеження за клієнтами американських стільникових операторів.

Влада США стверджувала, що програма укладається в рамки законодавства і ефективно застосовується для боротьби з тероризмом. 13 червня стало відомо, що стосовно Сноудена порушено кримінальну справу. Він звинувачується за декількома пунктами, у тому числі в шпигунстві і крадіжці держвласності.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 902 | Додав: adminA | Теги: Сноуден, вказівки Кремля, Україну, опозиції
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ