Пт, 2024-04-26, 07:15


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Жовтень » 5 » Сьогодні о 22:00 відбудеться сенсаційний поєдинок Кличка-Повєткіна
12:04
Сьогодні о 22:00 відбудеться сенсаційний поєдинок Кличка-Повєткіна
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/
У суботу, 5 жовтня, в Москві відбудеться один із найбільш очікуваних боксерських поєдинків у суперважкій вазі останніх років - чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO українець Володимир Кличко у Москві буде відстоювати свої титули в поєдинку з "регулярним" чемпіоном WBA росіянином Олександром Повєткіним. Трансляція поєдинку відбудеться на телеканалі Інтер, початок бою - близько 22:00 за київським часом.

З чисто спортивної точки зору, сьогоднішній бій стане черговим захистом титулів Кличко-молодшим з черговим претендентом. Володимир - фаворит поєдинку у експертів і букмекерів, і перед боєм він зізнавався, що підготовка нічим особливим не відрізнялася. Але у протистоянні між представниками України і Росії не обходиться без політики, тому навколо бою виник додатковий ажіотаж.

Те, що цей поєдинок важливий для російської сторони, стало зрозумілим за підсумками торгів, де визначали організатора події. Московський мільярдер Андрій Рябинський запропонував неймовірну суму 23,3 млн. доларів, з яких у підсумку 75% отримає Кличко-молодший, а це 17 млн. доларів. Для порівняння, за весь минулий рік Володимир, за даними Forbes, заробив 28 млн. доларів. У результаті бій, який природно, проходить в Москві, а в залі буде вся російська еліта на чолі з президентом Володимиром Путіним.

Є у цього поєдинку і ще одна родзинка - на рингу зустрінуться два олімпійських чемпіона. Українець виграв золоту медаль в 1996 в Атланті, а росіянин в 2004-му в Афінах. Щоправда, у фіналі Повєткін не бився, оскільки його суперник відмовився від сутички через травму.

Кличко вперше за довгий час буде битися на чужій території. Останній раз це було в США в 2003 році, і тоді він програв Леймону Брюстеру при досить дивних обставинах. Після цього він бився тільки у давно знайомій і звичній для нього Німеччині. Втім, рідні стіни - це, схоже, єдиний козир Повєткіна у сьогоднішньому двобої. Росіянин готувався до поєдинку три місяці, запросив колишнього тренера Майка Тайсона, а в спаринг- партнери взяв поляка Маріуша Ваха, який не так давно вистояв проти Володимира 12 раундів, правда, як потім з'ясувалося, не без допомоги допінгу.

На боці Кличка габарити (він вище і на 7 кг важчий), сила удару , вміле використання джеба, набагато більший досвід на профі-рингу - 63 бої проти 26 у Повєткіна. Росіянин ще жодного разу не програвав і навіть не був у нокдауні, але вболівальники українського чемпіона сподіваються, що Володимир сьогодні це виправить.

Прогнози перед боєм

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі британець Леннокс Льюїс: "У Олександра відмінний удар, який може врятувати його в цьому поєдинку. Можу сказати так: Повєткін володіє потужним ударом, і якщо він грамотно зловить Кличка, то українець впаде".

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Микола Валуєв: "Арсеналу ударів, які є у Олександра, у разі прориву на більш зручну для нього ближню дистанцію, достатньо, щоб здобути перемогу. Але це дуже нелегко зробити з таким досвідченим суперником, як Кличко. У Повєткіна хороша підготовка, і від нього можна очікувати сюрпризів, до яких Володимир може виявитися не готовий".

Екс-чемпіон світу в першій напівсередній вазі Андрій Котельник: "Що тут порівнювати? Це те саме, якщо б зараз грала "Барселона" з "Карпатами". Повєткіну потрібно прориватися на середню і ближню дистанції. Але на ближній Кличко добре в'яже. Навряд чи там Повєткін зможе щось зробити. Та й на середній дистанції, сумніваюся, що щось покаже".

Глава Ліги професійного боксу України Михайло Зав'ялов: "Повєткін може перемогти Кличка, тільки якщо вийде в ринг з бейсбольною битою".

Суперважкоатлет Дерек Чісора: "Думаю, Повєткіну не вдасться впоратися з джебом Володимира Кличка. Зрештою, український боксер нокаутує російського суперника в п'ятому раунді".

Букмекери одностайні: Кличко переможе Повєткіна нокаутом

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF і IBO українець Володимир Кличко є фаворитом у поєдинку з "регулярним" чемпіоном WBA росіянином Олександром Повєткіним.

Ставки на перемогу українця приймаються з коефіцієнтом 1,22 до 1 (чим нижче коефіцієнт, тим вище ймовірність події , - ред.), тоді як перемога росіянина оцінюється в 4,33 до 1. Нічия - 29 до 1 , повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ.

Найімовірнішим результатом поєдинку букмекери вважають перемогу Кличка нокаутом або технічним нокаутом - 1,61 до 1. Перемога українця за очками котирується вище - 3,25 до 1. Що стосується котирувань по раундах, експерти вважають найімовірнішою перемогу Кличка-молодшого в 7-9 раундах - 12 до 1.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 973 | Додав: adminA | Теги: Сьогодні о 22:00, поєдинок Кличка-Повєткіна
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ