Чт, 2024-04-25, 19:23


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Головна » 2010 » Липень » 29 » "Спартак Златибор" - "Дніпро": Одинадцять фатальних метрів "Дніпра"
22:38
"Спартак Златибор" - "Дніпро": Одинадцять фатальних метрів "Дніпра"
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

Повернувшись на континентальну арену після дворічної перерви, дніпряни програли дебютантам єврокубків.

"Спартак Златибор" - "Дніпро" 2:1

У першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи УЄФА лідер чемпіонату України дніпропетровський "Дніпро" поступився в гостях "Спартаку Златибору" - команді, що в цьому розіграші дебютує в єврокубках, а в сербській Суперлізі проводить лише другий сезон.

Розпочали дніпряни прем'єрний єврокубковий поєдинок в цьому сезоні дещо нервово. Нібито й достатньо в складі українського клубу виконавців, що понюхали пороху на міжнародній арені, однак попервах підопічні Володимира Безсонова ніяк не могли налагодити комбінаційну гру. Квартет атакувальних хавбеків гостей - Євген Коноплянка, Максим Калиниченко, Осмар Феррейра та Сергій Кравченко - довго не знаходили взаємопорозуміння з дуетом нападників у складі Євгена Селезньова та Володимира Гоменюка.

До того ж "Дніпро" дуже швидко припустився результативної помилки в обороні: Коноплянка, відтягнувшись назад для допомоги своїм захисникам, зіграв рукою в карному майданчику й заробив пенальті у ворота Антона Каніболоцького. Владимир Торбица з 11-метрової позначки пробив безхитрісно, але досяг свого. Пропустивши гол, укранці з подвійною жагою кинулися відіграватися й доводити нелогічність пропущеного голу.

Особливо старався Коноплянка - вочевидь, відчуваючи свою провину. Проте кілька його непоганих флангових проходів нічим путнім не увінчались. З іншого боку молодий гравець збірної України не завжди встигав виконувати свої обов'язки в контексті оборони, через що занадто часто фолив. За одне з порушень Євген ще до перерви отримав жовту картку. Між тим, на протилежній бровці активно діяв Феррейра, котрий на 23-й хвилині й став співавтором голу у відповідь.

Простріл аргентинця дотепно пропустив Калиниченко, залишивши право на удар Кравченку - Сергій пробив не надто сильно, але м'яч пролетів крізь частокіл ніг і гулькнув у ворота. Після цього, трішки заспокоївшись, дніпропетровці вже краще контролювали м'яч, раз за разом швидко проходили центральну зону та загрожували Горану Лабусу. Кілька чудових моментів не використав Гоменюк - то із завершальним ударом забариться, то елементарно влучність підведе.

Суперники українців теж мали нагоди забити вдруге. Після одного із штрафних ударів Каніболоцький відбив м'яча перед собою, однак Войо Убипарип схибив з лічених метрів. Невдовзі уболівальникам "Дніпра" довелося знову хапатись за серце, коли м'яч трішечки розминувся зі стійкою після удару головою Горана Антонича. А от на 83-й хвилині пречудовий момент зіпсував Сергій Назаренко, котрий після пасу Гоменюка метрів з десяти влучив у штангу.

Заключний відрізок пройшов під знаком постійних взаємних помилок, апофеозом чого став черговий фол дніпрян у власному карному майданчику. На останній хвилині основного часу Валерій Федорчук збив Александара Носковича, а Торбица реалізував другий пенальті в цьому матчі. Відтак, через тиждень на команди чекає повторна зустріч на "Дніпро-Арені".


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 1458 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ