Чт, 2024-04-25, 11:06


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2014 » Квітень » 22 » США підтримують єдину Україну і ніколи не визнають Крим
15:05
США підтримують єдину Україну і ніколи не визнають Крим
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

 Сполучені Штати Америки завжди підтримували, і будуть підтримувати всіх українців і виступають за сильну і об'єднану Україну, заявив віце-президент США Джозеф Байден, передає "Інтерфакс-Україна".

"Подальша провокаційна поведінка Росії призведе до ще більшої ізоляції"

"США завжди підтримувало, і буде підтримувати всіх українців, які хочуть створити краще майбутнє. Шлях у нас складний, ви не будете по ньому йти одні, ми будемо рухатися разом... Україна є і залишиться єдиною країною, США підтримує сильну і об'єднану Україну", - сказав він в заяві для ЗМІ після зустрічі з прем'єр-міністром України Арсенієм Яценюком 22 квітня у Києві.

"Я хотів би побачити значний прогрес у конституційній реформі і децентралізації, щоб держава захищала місцеве самоврядування, мовні та етнічні традиції, але залишалося об'єднаною і суверенною державою".

Також він вважає неприпустимим прояви антисемітизму , і вважає , що пріоритетом для держави має бути боротьба з корупцією.

США і світова громадськість ніколи не визнає окупацію Росією Криму, заявив Байден.

"Жодна нація не має право просто захопити землю іншої нації, і ми ніколи не визнаємо незаконну окупацію росіянами Криму. І світ це не визнає", - сказав він.

За його словами, є певні люди, які ведуть діяльність на розкол України. Байден пообіцяв , що США будуть боротися за єдину Україну.

"Подальша провокаційна поведінка Росії призведе до ще більшої ізоляції"

Віце-президент США заявляє, що у разі продовження підтримки Росією осіб, що зайняли адміністративні будівлі на сході України, РФ потрапить у ще більшу міжнародну ізоляцію.

"Жодна нація не повинна загрожувати іншій країні шляхом розміщення своїх військ на кордоні і таким чином дестабілізувати ситуацію у свого сусіда. Ми хочемо, щоб Росія не підтримувала людей, які ховаються за масками і одягнені у військову уніформу, і які захоплюють будівлі на сході країни, і ми хотіли б сказати, що більш провокаційна поведінка Росії призведе до більшої ізоляції", - сказав він.

"Зараз час для Росії почати діяти.... Необхідно, щоб представники Росії приєдналися до спостерігачів ОБСЄ, які зараз знаходяться на сході України для виконання "женевських домовленостей", звільнення будівель, роззброєння, забезпечення амністії".

17 квітня в Женеві відбулася зустріч з подолання кризи в Україні, в якій брали участь виконуючий обов`язки очільника МЗС України Андрій Дещиця, високий представник ЄС у закордонних справах і політику безпеки Кетрін Ештон, держсекретар США Джон Керрі і міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров.

Результатом зустрічі стало підписання документа про спільні зусилля керівництва Росії, США, Євросоюзу і України з врегулювання напруженої ситуації в Україні.

Сторони домовилися закликати усі протиборчі сторони в Україні звільнити захоплені будівлі, скласти зброю і сісти за стіл переговорів.

Також досягнуто домовленості, що спеціальна моніторингова місія ОБСЄ має відігравати провідну роль у допомозі українським властям і місцевим співтовариствам у реалізації заходів з деескалації ситуації. США, ЄС, Росія підтримуватимуть цю місію, включаючи надання спостерігачів.

Крім того, буде гарантовано амністію протестувальникам і тим, хто залишить будівлі та інші громадські місця, і здасть зброю, за винятком тих, хто винний у серйозних злочинах.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1090 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ