Сб, 2024-04-27, 01:34


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Січень » 31 » Стали відомі нові секрети компанії Apple: прототипи пристроїв оберігають озброєні охоронці
13:03
Стали відомі нові секрети компанії Apple: прототипи пристроїв оберігають озброєні охоронці
Інші останні Новини науки і технології на сайті holosUA.com/
Компанія Apple, ретельно піклується про таємність своїх розробок, перевіряє надійність нових інженерів, доручаючи їм розробку фальшивих продуктів, не призначених для виробництва. Про це, розповів журналістам Адам Лашінскі, автор книги "Всередині Apple", яка вийшла нещодавно.

"Один мій друг, старший інженер в Apple, перші дев'ять місяців працював над фальшивками", - розповів Лашінскі один з колишніх співробітників компанії. Після того як керівництво переконається в благонадійності новачка, ситуація змінюється, однак про те, як виглядатиме кінцевий продукт, все одно знають лише обрані, пише дослідник.

Крім того, за словами джерела Лашінскі в компанії, Стів Джобс на кожній нараді нагадував, що будь-який "базіка" буде звільнений і підданий юридичному переслідуванню.

Книга "Всередині Apple" (Inside Apple), що вийшла цього місяця, розповідає про корпоративний устрій IT-імперії. Її автор, старший редактор журналу Fortune, що висвітлює теми технологій та фінансів, спробував виявити механізми, які дозволили Стіву Джобсу створити культову компанію.

Apple відома своєю закритістю і ревним ставленням до корпоративних секретів, але казуси все одно трапляються: так, два роки поспіль - в 2010 і 2011 роках - співробітники Apple при схожих обставинах втрачали прототипи нових моделей iPhone, які на момент втрати ще не були анонсовані.

За неофіційною інформацією, після першого такого інциденту Apple стала вживати безпрецедентні заходи безпеки щодо своїх розробок.
Список осіб, допущених до тестування прототипів і які мають право на винос пристроїв за межі кампуса компанії, з того часу затверджувався особисто головою компанії, а стільникові оператори стали отримувати зразки для тестування в запечатаних і замкнених контейнерах.
Пізніше журналісти відшукали серед нових вакансій в компанії Apple оголошення про пошук професійних охоронців для ще не представлених публіці пристроїв. Нові співробітники, говорилося в оголошенні, будуть нести відповідальність і приймати на себе всі ризики, пов'язані зі зберіганням і захистом прототипів, що є інтелектуальною власністю компанії. Можливо, вони будуть навіть озброєні.

При цьому 30% часу такий охоронець буде проводити у відрядженнях по США і за межами країни - не інакше, як шукати прототипи по барах, де їх розкидають забудькуваті співробітники компанії.
За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини науки і технології | Переглядів: 931 | Додав: abel
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ