Пт, 2024-04-26, 00:02


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Січень » 24 » Стали відомі перші імена учасників "Євробачення"
09:42
Стали відомі перші імена учасників "Євробачення"
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

Вже кілька країн визначились, які артисти представлятимуть їх на пісенному конкурсі "Євробачення-2017" у Києві. Зокрема, зі своїм представником на цьогорічному "Євробаченні" визначилася Бєларусь, пише Укрінформ.

До Києва від цієї країни поїде гурт Naviband із піснею "Historyja majho zyccia".

Зі своїм виконавцем на "Євробачення-2017" визначилась і Грузія. Її представлятиме співачка Тако Гачечіладзе. Гачечіладзе було обрано в результаті національного відбору. На конкурсі артистка виконає пісню "Keep the Faith" ("Збережи віру"), яку сама написала.

У 2009 році співачка в складі групи "Стефані і 3G" вже мала представляти Грузію на "Євробаченні". Але тоді в пісні групи "We Do not Wanna Put In" організатори через двозначну назву, яка на слух сприймалася як "We do not wanna Putin" ("Ми не хочемо Путіна"), зняли колектив з конкурсу.

Ім'я артиста, який у травні представить Україну на пісенному конкурсі "Євробачення-2017", стане відомо 25 лютого. Про це йдеться на офіційній сторінці українського відбору в Facebook.

Як повідомляють організатори національного відбору, за право представляти Україну на конкурсі буде боротися 21 виконавець.

"Музичний продюсер Костянтин Меладзе разом з командою національного відбору "Євробачення-2017" провів жеребкування і визначив порядок виступів півфіналістів у конкурсі - відбудеться три півфінали, в кожному з яких виступлять по вісім виконавців", - йдеться в офіційному повідомленні.

4 лютого своїм композиції представлять С. К. А. Ї, Рома Веремейчик і група LUMIERE, Monochromea, Laliko, "Сальто Назад", MamaRika, TAYANNA та Арсен Мірзоян.

11 лютого виступлять LETAY, Міла Нітіч, KUZNETSOV, AGHIAZMA, DETACH, ROZHDEN, Panivalkova і ILLARIA.

18 лютого виступлять група Кузьми Скрябіна Singing pants, O. Torvald, Анастасія Прудіус, Віталій Козловський, KADNAY, MELOVIN, Green Grey та Vivienne Mort.

"Ім'я артиста, який у травні представить Україну на "Євробаченні-2017", визначиться у фіналі національного відбору 25 лютого", - повідомляють організатори українського відбору.

Вони також зазначають, що система голосування залишається колишньою: журі виставляють учасникам бали, глядачі голосують шляхом надсилання смс, після чого бали від суддів і глядачів підсумовуються.

Судити учасників відбору будуть Костянтин Меладзе, Джамала, Андрій Данилко, а ведучим національного відбору буде Сергій Притула.

Нагадаємо, "Євробачення-2017" пройде в Україні завдяки українській співачці Джамалі, яка в травні 2016 р. перемогла з піснею "1944". Конкурс прийматиме Київ. "Євробачення" пройде в Міжнародному виставковому центрі (МВЦ) на лівому березі Дніпра. Вже визначені дати: півфінали відбудуться 9 та 11 травня, фінал заплановано на 13 травня.

Участь у міжнародному пісенному конкурсі підтвердили 43 країни. За попередніми прогнозами, під час проведення конкурсу українську столицю відвідає близько 20 тисяч осіб.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 758 | Додав: adminA | Теги: відомі перші імена учасників Євроба
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ