Сб, 2024-04-20, 16:05


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Серпень » 25 » Стрілянина під хмарочосом: звільнений дизайнер убив екс-начальника. ВІДЕО
11:31
Стрілянина під хмарочосом: звільнений дизайнер убив екс-начальника. ВІДЕО
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Чоловік, який відкрив у п'ятницю, 24 серпня, стрілянину поблизу нью-йоркського хмарочоса Емпайр-Стейт-білдінг, вбив свого колишнього начальника, повідомляє Інтерфакс з посиланням на місцеве телебачення з посиланням на дані слідчих.

У поліції пояснили, що жертвою 53-річного Джеффрі Джонсона став 41-річний чоловік. Раніше вони працювали разом в компанії Hazan Imports, причому загиблим в п'ятницю, 24 серпня, менеджер був начальником Джонсона.

Спочатку в поліції повідомляли, що в результаті стрілянини загинула жінка, проте пізніше слідчі уточнили, що мова йде саме про чоловіка.

Як повідомлялося, раніше мер Нью-Йорка Майкл Блумберг повідомив, що Джонсон працював в компанії Hazan Imports, яка спеціалізується на імпорті одягу, але рік тому був звільнений. Офіс цієї компанії знаходиться досить близько до хмарочоса Емпайр-Стейт-білдінг.

Сам Джонсон проживав на Манхеттені, де і знаходиться Емпайр-Стейт-білдінг. За словами Блумберга, влада поки не мають у своєму розпорядженні повною інформацією про вбивцю, але їм відомо, що раніше він не мав судимостей. "Ми знаємо про нього зовсім небагато", - визнав Блумберг.

Як з'ясувалося, коли Джонсон убив колишнього колегу, який перебував поблизу місця події робочий попередив про події поліцію. Правоохоронці спробували затримати підозрюваного, але той відкрив по ним вогонь з пістолета.

В ході перестрілки дев'ять осіб отримали поранення - дві жінки і семеро чоловіків. Не виключено, що частина з них були поранені поліцейськими. Зрештою, стрілок був убитий. Блумберг запевнив, що життю людей, які отримали поранення, нічого не загрожує.

При цьому мер Нью-Йорка підкреслив необхідність посилення законів, що регулюють продаж і використання зброї.

"Це жахлива трагедія. У нас немає імунітету проти загальнонаціональної проблеми насильства із застосуванням зброї", - сказав Блумберг.

Як повідомлялось, постріли пролунали в центрі Манхеттена близько 9 ранку за місцевим часом, коли вулиці були переповнені йдуть на роботу співробітниками численних офісів і туристами.

"Нинішня трагедія в Нью-Йорку частково нагадує сюжет вийшов в США ще в 1993 році фільму режисера Джоела Шумахера "З мене досить!", головний герой якого (його грає Майкл Дуглас ) нещодавно позбувся роботи, розлучився, і суд заборонив йому наближатися до колишньої дружини і дочки. В день народження дочки він іде до неї, незважаючи на приписи судді, однак перешкоди на шляху поступово виводять його з себе. Фільм закінчується загибеллю головного героя від кулі поліцейського, якого він спровокував," - зазначає Інтерфакс.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що убитими в результаті перестрілки неподалік від Емпайр-Стейт-білдінг в Нью-Йорку вважалися двоє, а пораненими - десятеро.

Стрілянину в Нью-Йорку відкрив звільнений дизайнер

Модельєр-конструктор жіночого одягу в нападі гніву застрелив колишнього колегу поруч з Емпайр-Стейт-білдінг в Нью-Йорку, після чого був убитий поліцейськими, повідомляє BBC.

Як повідомив комісар поліції Нью-Йорка Рей Келлі, підозрюваний був близько року тому звільнений з фірми Hazan Imports, офіс якої розташовується поруч з хмарочосом. Джонсон пропрацював там шість років.

За його словами, "розгніваний" екс-співробітник, озброєний пістолетом 45-го калібру, вбив колишнього колегу пострілом в голову. Він випустив у свою жертву три кулі.

Келлі розповів, що за злочинцем погнався будівельний робітник, який попередив двох поліцейських, які чергували біля Емпайр-Стейт-білдінг. У сутичці, що спалахнула, офіцери застрелили підозрюваного.

По всій видимості, до цих пір він не потрапляв у поле зору поліції. На даний момент поки неясно, чи був його пістолет придбаний легально.

Після того, що сталося, район стрільби був оточений поліцією, туди прибула велика кількість екстрених служб, включаючи співробітників ФБР. П'ята авеню, найбільша транспортна артерія міста, була перекрита від 42-ої вулиці.

За інформацією влади те, що трапилося, не має відношення до тероризму.

Очевидці розповіли, що багато з них, зачувши стрілянину, кинулися бігти від місця події. За словами 27-річної Ребеки Фокс, побачивши людей, що біжать вулицею, вона подумала спочатку, що ті побачили якусь знаменитість.

Потім вона побачила мертву людину, що лежить на асфальті. "Я була страшенно налякана, приголомшена, мене буквально стало трясти", - зізналася вона.

Алайя Імам, на очах якої сталася стрілянина, сказала в інтерв'ю телеканалу Fox 5 News, що стрілець відкрив безладний вогонь по людям. За її словами, молода жінка, що стояла поруч, впала на землю, коли в неї влучила куля.

Свідки кажуть, що стрілець був одягнений в діловий костюм, а в руках його був портфель.

102-поверховий хмарочос Емпайр-Стейт-білдінг є однією з головних визначних пам'яток Нью-Йорка. Його висота - 442 метри. Щорічно Емпайр-стейт-білдінг відвідують близько 4 мільйонів туристів.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1045 | Додав: admin | Теги: емпайр стейт білдінг, нью-йорк, стрілянина
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ