Сб, 2024-04-20, 14:54


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Вересень » 22 » Студентка дала ляпаса Табачнику, пояснила за що і обіцяє ще. ВІДЕО
15:26
Студентка дала ляпаса Табачнику, пояснила за що і обіцяє ще. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

17-річна студентка Києво-Могилянської академії Дарина Степаненко, яка дала ляпаса міністру освіти Дмитру Табачнику, в ексклюзивному коментарі ТСН.ua розповіла про мотиви свого вчинку.

"Дмитро Табачник не на своєму місці, і його політика є антиукраїнською. Тому ми виступаємо за відставку цієї "свині"", - розповіла студентка.

"Погодьтеся, ще дуже цікавий жест, коли дівчина дає ляпаса чоловікові, та ще й квітами", - додала активістка.

На запитання, чи будуть ще акції проти діяльності Дмитра Табачника, Степаненко зазначила: "Це тільки попереджувальна акція. Далі буде більше, це є підготовкою до всеукраїнського страйку. Ми будемо проявляти креатив, можливо, це будуть театральні постановки. Ми плануємо вивести багато людей на ці акції протесту", - резюмувала активістка.

Вона також повідомила, що три дні тренувалася і відпрацьовувала удар. "Перед цим я з допомогою друзів три дні тренувалася і відпрацьовувала удар. Він побудований на базі прийому "уракен" - блискавичний, несподіваний удар. Цим прийомом брати Клички відправили в нокаут чимало суперників. Але я не ставила мети сильно вдарити - мені потрібно було принизити ворога української культури, проявити неповагу, якщо хочете - дати ляпас".

Як повідомили в прес-службі Коаліції учасників Помаранчевої революції (КУПР), дівчина підійшла до міністра зі словами "Від імені всіх українських студентів хочу подякувати за Ваш неабиякий внесок у розвиток української культури та освіти" і різко вдарила міністра в обличчя.

"Ледь не впавши від несподіванки, Табачник з силою схопив Дарину за руку і намагався затримати. Але студентка вирвалась і вийшла з приміщення. Охорона без особливої напруги спостерігала за ексцесом", - повідомили в КУПР.

Сам міністр освіти, науки, молоді та спорту спокійно поставився до інциденту. "Ніякого інциденту не сталося. Спочатку вона чарівно сміялася, казала, як вона хоче подарувати мені квіти, після чого почала тикати цими квітами. Ставлюся до цього абсолютно спокійно і нормально", - сказав він на прес-конференції.

На вулиці Дарину Степаненко оточили журналісти. Після спілкування з ними дівчина пішла до автомобіля Першого заступника голови правління КУПР Петра Михайленка, де її наздогнала міліція. Автомобіль було заблоковано, у пасажирів перевірили документи. З'ясувавши, що студентка - неповнолітня, правоохоронці доправили її в дитячу кімнату міліції. З нею поїхали Петро Михайленко та її друзі. Незабаром в дитячу кімнату міліції приїхав народний депутат Андрій Парубій. Згодом активістку відпустили.

Нагадаємо, сьогодні під час саміту міністрів освіти європейських країн у Києві студентка Києво-Могилянської академії дала ляпаса міністру освіти і науки, молоді та спорту Дмитру Табачнику.

Студентці загрожує 15 діб за квіти Табачнику

Студентка Києво-Могилянської академії Дарина Степаненко, яка сьогодні вдарила букетом квітів міністра освіти Дмитра Табачника, звинувачується в дрібному хуліганстві. Стосовно неї складено адміністративний протокол. Про це повідомило поінформоване джерело в правоохоронних органах, передає УНІАН.

За словами співрозмовника, після інциденту охорона вивела студентку із зали, де відбувається форум, і передала працівникам міліції, які склали на неї адміністративний протокол за статтею 173 (дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Як зазначило джерело, за це правопорушення дівчині загрожує або штраф, або арешт терміном до 15 діб. Водночас співрозмовник заявив, що дівчина не пояснила працівникам міліції причини свого вчинку.

У свою чергу народний депутат Андрій Парубій повідомив, що правоохоронці відпустили Дарину Степаненко під його особисту розписку, а адмінпротоколу не складали.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1322 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ