Чт, 2024-04-25, 02:32


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2021 » Грудень » 20 » Сучасний дизайн інтернет магазину: поради професіоналів
12:10
Сучасний дизайн інтернет магазину: поради професіоналів
Інші останні Новини бізнесу на сайті holosUA.com/

Дизайн — це шанс справити хороше перше враження на користувачів інтернет-магазину. Він безпосередньо впливає на те, скільки часу вони будуть проводити на сайті та скільки товарів куплятимуть. Дизайн веб-сайту — це не тільки естетичний вигляд, але і його функціональність. У конкурентній сфері електронної комерції портал є інструментом, що дає змогу продемонструвати користувачам цінність продуктів і підтримувати їхню зацікавленість. Саме тому «Червоний хамелеон» радить звертатися до спеціальних агентств, які займаються створенням дизайну.

дизайн інтернет магазин

Які правила дизайну інтернет-магазину

Дизайн інтернет-магазину — це вигляд сайту. Якщо він сумісний із функціоналом, користувачам простіше робити покупки, а також довго та з задоволенням розглядати сторінки. Саме тому необхідно дотримуватися правил:

  1. Зручність відвідувача. Зараз у тренді UX/UI дизайн, який створений для того, щоби полегшити клієнту життя та плавно підвести його до найголовнішого — покупки або іншої цільової дії.
  2. Краса та строгість. Вже давно не в моді яскраві кольори, химерні шрифти, щільний простір. Чисті тони, відтінки та прості шрифти — ось що відрізняє сайти, які продають.
  3. Фірмовий стиль. Якщо власник хоче відрізнятися від конкурентів, розробка айдентики — обов'язкова умова. Так він виділиться із сірої маси інтернет-магазинів, користувач запам'ятає саме його. У поняття фірмового стилю входить товарний знак, логотип, слоган, фірмові шрифти та кольори.
  4. Професійні фотографії. Якщо є інтернет-магазин продуктів та товарів, які виробляє саме власник — тут і думати нічого: провести предметну зйомку та використовувати ці фото надалі. Але якщо йдеться про великий асортимент товарів різних брендів, тоді треба звертатися до виробників та постачальників і просити їх надіслати якісні знімки.
  5. Візуалізація. Користувачеві нецікаво читати «простирадла» тексту. Інтернет-магазин — це не сайт новин і не книга. Усе, що він хоче — спокійно вибрати товар і купити його. Отже, потрібно спростити все, що можна. Для цього в дизайні інтернет-магазину активно використовуються іконки та картинки — вони успішно замінюють текст.

Веб-дизайн, як і будь-який напрямок, розвивається семимильними кроками. В 2021 році стають модними різні ефекти: наприклад, все частіше використовують 3D-зображення, градієнти всіх відтінків, тіні для надання об'єму, ефект Parallax. До речі, додаткову інформацію можна прочитати в блозі.

Як створити зручний сайт із привабливим дизайном

Зручність — головна причина, чому люди роблять покупки онлайн. Основна тенденція UX-дизайну полягає в створенні веб-сайтів, які полегшують життя. Щоби досягти цього, дизайнер має продумати кожну дрібницю.

Усе повинно бути логічним і перетікати з однієї дії в іншу. Щоби досягти цього, професіонали дизайнерських компаній створюють карти подорожей і тестують різні варіанти. У результаті вибираються найоптимальніші:

  1. Логотип бренду має вести на головну сторінку і завжди залишатися на увазі незалежно від того, наскільки «глибоко» заходить користувач.
  2. Каталог допомагає перейти на правильну категорію товарів та знайти те, що потрібно.
  3. Навігаційний ланцюг дає змогу повертатися до кількох ієрархічних позицій і таким чином розширювати поле пошуку.
  4. Фільтрування дає змогу виключати непотрібні елементи з масивних результатів пошуку та наводить споживачів із домашньої сторінки на продукт.
  5. Панель пошуку дає змогу користувачам швидко знайти певний елемент чи категорію.

Тим не менш, при розробленні веб-шопу важливо пам'ятати про контекст або тему магазину. Наприклад, для меблевого сайту зі 100 тис. предметів головне не те, як красиво виглядають елементи, а те, наскільки зручні функції пошуку та навігації. Але для магазину антикваріату, у якому представлено 100 товарів, дизайн стоїть на першому місці.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини бізнесу | Переглядів: 430 | Додав: admin | Теги: інтернет, дизайн, магазин
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ