Чт, 2024-04-18, 21:40


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Червень » 26 » Суд не задовольнив жодного клопотання захисту Тимошенко
12:00
Суд не задовольнив жодного клопотання захисту Тимошенко
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Печерський районний суд Києва призначив до розгляду по суті справи проти екс-прем'єра України, лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко по газових контрактах на 10:00 29 червня.

Відповідну ухвалу суддя виніс пізно увечері в суботу, 25 червня, завершивши попереднє слухання справи Тимошенко по газових контрактах, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Судове засідання триватиме у відкритому режимі.

- Тимошенко: влада вибрала шлях крайнього цинічного беззаконня

Суд не задовольнив жодного клопотання Тимошенко і її захисту, окрім допуску до справи ще одного адвоката. Клопотання про допуск народного депутата Сергія Саса як захисника Тимошенко відхилене судом зокрема.

Також суд ухвалив направити в Генеральну прокуратуру України заяву Тимошенко про порушення кримінальної справи відносно слідчого Олександра Нечвоглода.

Як повідомлялося, раніше захисник Тимошенко Сергій Власенко просив порушити кримінальну справу і притягнути до суду старшого слідчого Генеральної прокуратури Нечвоглода.

Серед інших клопотань Тимошенко просила закрити кримінальну справу відносно неї, об'єднати кримінальні справи по газових контрактах зі справами екс-глави Держмитниці Анатолія Макаренка, колишнього першого заступника голови правління НАК Нафтогаз України Ігоря Діденка і екс-заступника начальника відділу Енергетичної регіональної митниці Тараса Шепітька.

Також екс-прем'єр заявляла клопотання скасувати запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд, дозволити їй поїздку до Львова, Луганська, Волинської області, до Вільнюса на міжнародну конференцію.

Суддя Печерського районного суду міста Києва Родіон Кирєєв понад 6,5 годин знаходився в дорадчій кімнаті, де ухвалював рішення по заявлених клопотаннях сторони Тимошенко.

Тимошенко: влада вибрала шлях крайнього цинічного беззаконня

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявляє, що влада, відмовивши через свій кишеньковий суд в задоволенні її обгрунтованих клопотань, вибрала шлях крайнього цинічного беззаконня.

"Суддя відмовив в усіх істотних клопотаннях. Вони ж вибрали шлях крайнього цинічного беззаконня. Ну та, господарі життя ... Тимчасово ...", - написала Юлія Тимошенко на своїй сторінці в Twitter.

За її словами, сьогоднішнє вирішення суду було прогнозованим. "Суддя одним вухом слухав нас, в другому - у нього суфлер з адміністрації президента. Феміда в Україні в одній руці з упаковкою грошей, а в іншій - з телефоном спецзв'язку адміністрації президента", - додала вона.

Тимошенко також подякувала своїм прихильникам і однопартійцям за підтримку в суді. "Пройшов ще один непростий день. Спасибі всім, хто був в суді, на площі, хто в рукопашну захищав право на свободу, хто молився і віруючий в Україну", - відзначила лідер партії "Батьківщина".

Нагадаємо, 24 червня Печерський районний суд почав розгляд справи зі звинувачення екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко в незаконному підписанні в 2009 році газових контрактів з Російською Федерацією.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 909 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ