Пт, 2024-04-26, 04:24


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Вересень » 6 » Суд оштрафував француза за 21 рік без сексу з дружиною
18:07
Суд оштрафував француза за 21 рік без сексу з дружиною
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

51-річного жителя французької Ніцци на ім'я Жан-Луї оштрафовано на 8,5 тисячі євро за те, що не виконував подружній обов'язок. До такого покарання, посилаючись на статтю 215 Цивільного кодексу - "Подружжя взаємно зобов'язується жити разом", чоловіка засудив міський суд, повідомляє The Daily Telegraph.

Суд ухвалив, що нині цей закон передбачає, що "сексуальні стосунки мають стати частиною шлюбу". Унікальне правове рішення було винесено після того, як два роки тому 47-річна француженка подала на розлучення, звинувативши у розпаді шлюбу чоловіка, який не виявляв у спальні активності. Можливо, він просто втратив цікавість до сексу, передає NEWSru.com.

Суддя з Ніцци дав подружжю розлучення, ухваливши, що відповідальний за розставання лише Жан-Луї. Проте екс-дружині цього здалося недостатньо, і вона зажадала 10 тисяч євро як компенсацію за відсутність сексу протягом 21 року шлюбу.

Чоловік намагався виправдатися тим, що "втома і проблеми зі здоров'ям" не дозволили йому бути більш уважним у ліжку, проте суддю апеляційного суду в Екс-ан-Провансі це пояснення не влаштувало.

"Секс між чоловіком і дружиною є вираженням їхньої взаємної любові, в даному випадку він був відсутній. Укладаючи шлюб, люди погоджуються ділити все в житті, і це вочевидь означає, що вони будуть займатися сексом", - заявив суддя, засуджуючи мешканця Ніцци до виплати штрафу. Правда, сума виплати була знижена - з 10 тисяч євро до 8,5 тис.

Схожий судовий розгляд відбувся в травні цього року в Дубаї. Жителя Об'єднаних Арабських Еміратів засудили виплатити дружині 10,99 млн доларів за відсутність сексу.

Пара одружилася в 2008 році. За словами екс-дружини, що подала позов, в перші чотири місяці їхнього шлюбу чоловік відмовлявся задовольняти її. Крім того, відразу після весілля чоловік змусив її кинути роботу і забрав усі прикраси, а відсутність нормального статевого життя спричинила проблеми у здоров'ї жінки.

Пізніше вона з'ясувала, що суджений потерпав від еректильної дисфункції - імпотенції. "Пам'ятаючи про цінності арабського народу і ті проблеми, з якими стикаються жінки в арабському світі, я довго мовчала і молилася Богу, щоб все змінилося", - розповіла жінка. Але всі її надії за кілька років розвіялися, і вона зважилася на ризикований крок - подала на чоловіка до суду.

У травні 2009 року незвичайний позов надійшов до Верховного суду Найробі в Кенії, але цього разу заявником виступив чоловік. Джеймс Кімондо добивався отримання компенсації за страждання, завдані йому бойкотом сексу з боку кенійських жінок. Таким чином африканські феміністки вирішили змусити політичних лідерів країни звернути увагу на становище жінок у Кенії.

"Через жіночий бойкот сексу, моя дружина відмовляється виконувати подружні обов'язки, в результаті чого у мене почалася депресія і безсоння", - заявив потерпілий. "Я зазнаю душевних страждань, стресу, болю у спині і страждаю від відсутності концентрації", - заявив Кімондо.

Тижневий жіночий сексуальний бойкот завершився 8 травня і, за запевненням його учасниць, пройшов успішно, писав новинний сайт MIGnews.com.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 895 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ