Сб, 2024-04-20, 13:14


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Лютий » 13 » Свій приз на батьківщину новозеландець, який виграв українку в радіоконкурсі, забрав
15:03
Свій приз на батьківщину новозеландець, який виграв українку в радіоконкурсі, забрав
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Українка, яку "виграв" винороб Грег Морган у конкурсі на новозеландському радіо, полетіла до свого нареченого, пише "Комсомольская правда" в Украине".

Скандал трапився рік тому, коли одна з радіостанцій Нової Зеландії влаштувала конкурс для слухачів - "Стань переможцем і отримай "приз"- дружину-українку".

Обурилися всі, хто дізнався про це, - українська громада сусідньої Австралії, феміністки, політики. У результаті радіостанція конкурс тихо згорнула.

Коли скандал вщухнув, переможець конкурсу винороб Грег Морган тихо приїхав в Україну і зустрівся зі своїм "призом" - 27-річною Іриною із Запоріжжя.

Морган прибув у аеропорт Донецька 26 березня минулого року.

"Це був гарний час. Зустрічався з Іриною, пішли в боулінг, знайомилися. Розмовляв і з її мамою, і батьком, з близькими членами родини, в тому числі з братом", - розповідав Грег в прямому ефірі на радіо в Новій Зеландії.

У тому самому радіоінтерв'ю Морган пояснив, чому обрав саме Україну, - ніякої конкуренції з нашими чоловіками не відчуває, оскільки вони є п'яницями і алкоголіками.

Сама "радіонаречена" свої мотиви розмістити анкету на сайті служби знайомств з іноземцями розкрила у передачі на новозеландському каналі "20/20".

"Я ніяк не могла знайти серйозних відносин. Було прикро, адже безліч моїх подруг вже вискочили заміж, і що робити, коли ти одна... Почала замислюватися, а чи все зі мною гаразд? Хлопцям мого віку хочеться просто розваг, сексу, а мені хотілося серйозних стосунків. Чи не відчувала, що мене виставили на продаж, - всю історію я розумію зі своєї точки зору", - пояснила Ірина.

Як і належало за умовами конкурсу, Грег використовував повний набір прийомів "принца на білому коні", наданих шлюбним агентством, - дарував пишні букети, катав Ірину по Дніпру на річковому трамвайчику.

Все це тривало 12 діб. Домовилися, що дівчина прилетить до Нової Зеландії, як тільки отримає візу. Процес затягнувся на 4 місяці, тож пара кожен день спілкувалася по Skype.

Нарешті в середині літа Ірина відправилася до Нової Зеландії. Наречений чекав її в аеропорту в краватці-метелику і з пишним букетом. Зустріч зняв на відео той же телеканал, щоб після подати як єднання люблячих сердець після вимушеної розлуки.

Показали також кадри щасливого парочки, що їде по берегу океану на джипі, піднімається на гору на фунікулері і фотографуються на тлі національного прапора Нової Зеландії. "Чи говорили слова любові один одному?", - спитав журналіст.

"Кілька разів. Думаю, бачимо це питання однаково. А про те, щоб зробити пропозицію, я подумував... Напевно, зроблю в потрібний час і в потрібному місці", - відповів Грег.

Бажаючи дізнатися, чому Грег вибрав саме цю дівчину, ведуча передачі новозеландського каналу взялася перебирати разом з ним анкети. "Ось ця здалася мені грайливою. До того ж у неї хороші дані", - відповів новозеландець, висмикнувши із загальної стоси анкету Ірини.

У передачі Україну згадували як "не дуже багату", але "цілком європейську" країну, яка може вважатися "батьківщиною ангелів" - адже там так багато чарівних дівчат.

Нагадаємо, Морган виграв конкурс новозеландської радіостанції The Rock FM, отримавши квиток в Україну, сплачений готель на 12 днів і 2000 доларів "витратних" грошей. В Україні чоловік мав обрати собі будь-яку наречену в шлюбному агентстві.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 898 | Додав: adminA | Теги: забрав, який виграв українку в радіоконкурс, новозеландець
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ