Пт, 2024-04-26, 13:56


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Вересень » 25 » Світові алкогольні бренди міцнішають: криза для них - не перешкода
09:34
Світові алкогольні бренди міцнішають: криза для них - не перешкода
Інші останні Новини економіки на сайті holosUA.com/

Nemiroff визнали лідером світового продажу серед найбільших і найстабільніших алкогольних брендів. Такими є дані рейтингу Elite Brands List, складеного британською міжнародною компанією IWSR. Вона здійснює маркетингові дослідження ринку алкогольних напоїв і володіє інформацією про їх продаж у понад сотні країн світу. Виробнику з України вдалося залишити позаду такі бренди, як Jagermeister, Havana Club i Finlandia.

"Потрапити до рейтингу елітних алкогольних брендів IWSR завжди було непросто. 2009 рік був ускладнений глобальною економічною кризою. Відповідати суворим критеріям стало ще важче. Тому в рейтингу наведено бренди, які виявилися найсильнішими та найвитривалішими", — кажуть у IWSR.

На тлі тотального банкрутства, зниження обсягів продажу і масових звільнень учасники рейтингу змогли не лише втриматися на плаву, а й посилили позиції.

Дослідники пояснюють, що для участі у міжнародному рейтингу необхідно дотриматися кількох умов. По-перше, алкогольна компанія має продавати не менше 1 млн кейсів продукції (1 кейс = 9 літрів) під одним брендом на рік. По-друге, повинна демонструвати присутність на міжнародному ринку і продавати 40% алкоголю за межами основного ринку збуту. Окрім того, середньорічні темпи зростання за 2004–2009 роки мусять становити не менше 5%.

Бездоганну якість української горілки оцінили на міжнародному рівні

Цього року компанія продемонструвала середньорічне зростання на рівні 5,05%, світові продажі продукції у 2009 році склали 8,85 млн кейсів. Таким чином порівняно з 2008 роком бренд Nemiroff підскочив у рейтингу відразу на чотири щаблі. Тоді він посідав п’яте місце. Цьогоріч розвиток компанії не призупинився. За перше півріччя обсяг продажу продукції збільшився на 4%, у грошовому еквіваленті це на 25% вище порівняно з аналогічним періодом 2009-го.

"У кожній країні, куди поставляється наша продукція, ми враховуємо місцеві звичаї й традиції, рівень доходів населення, а також культуру споживання алкоголю. Продаж стабільно зростає завдяки чіткому плануванню на кожному національному ринку, детальному маркетинговому аналізу і професіоналізму. Але найголовніше — бездоганна якість нашої горілки. Наш асортимент налічує 27 найменувань, і будь-хто може обрати продукт на свій смак. Завдяки якості бренд розвивається з кожним роком дедалі активніше", — каже голова ради директорів компанії Олександр Глусь.

Обсяги продажу планують збільшувати, зокрема на ринках Західної Європи й Азії. Зараз продукцію Nemiroff можна придбати у магазинах 55 країн світу.

Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/ukraine-newspaper/_svitovi-alkogolni-brendi-micnishayut-usuperech-krizi/355098">Gazeta.ua</a>

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини економіки | Переглядів: 1808 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ