Пт, 2024-04-26, 11:01


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Головна » 2011 » Січень » 13 » "Свободі" набридло бути "толерастами": бандерівська армія перейде Дніпро і викине "синьожопу банду"
19:31
"Свободі" набридло бути "толерастами": бандерівська армія перейде Дніпро і викине "синьожопу банду"
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Бандерівська армія" скоро викине з України "синьожопу банду". Це прогнозує депутат Львівської міської ради від ВО "Свобода" Юрій Михальчишин.

"Плакати вже набридло? Набридло бути толерастами? Набридло говорити про компроміс, про примирення, про "Схід і Захід разом"?", - звернувся Михальчишин до присутніх на позачерговій сесії Львівської облради, яка відбулася 13 січня біля пам'ятника Степанові Бандері у Львові.

За його словами, така позачергова сесія, що була реакцією облради на "дегероїзацію" Бандери, є знаковою, передає ZAXID.NET.

- Львівські депутати висловили протест проти "незаконного протиправного" позбавлення Бандери звання Героя України

"Мені здається, що ми ще не одну таку сесію проведемо – тут у Львові, проведемо таку сесію в Києві, і мені ще здається, що буде той день, коли ми таку сесію проведемо на вулицях Донецька! Наша бандерівська армія перейде Дніпро, перейде Донецьк, і викине з України ту синьожопу банду, яка сьогодні узурпувала владу", - зазначив Михальчишин під час свого виступу.

Депутат висловив переконання, що Львів не "прогнеться" під тих, що узурпували владу, оскільки є непростим містом, адже це місто, в якому жив Бандера. "В нас з вами за плечима – велика традиція. За нами – золоті корони Данила Галицького, за нами червоно-чорні стяги Бандери, і за нами зелено-білі карпатівські леви!" - вказав Михальчишин. Як наголосив депутат міськради, головне – що у Львові залишились бандерівці.

"Бандерівці – це люди, які змусили москалів поважати українців. Якщо раніше могли спитати: "Ну что, хохлы, как дела?", а ми відповідаємо: "Дєла нормально. Але ми – не хахли, ми – бандерівці!". І тут, товариство, в тих собак азіатських зразу закривається писок", - сказав він.

Тим часом депутат Львівської обласної ради Ірина Фаріон закликала львів’ян бути егоїстичними, егоцентричними, агресивними, наступальними, безумовними, і порадила забути про "лайливі слова – "компроміси" і "толерантність".

"Тільки тоді, коли автохтон, а саме українець, стане егоїстичним, егоцентричним, агресивним, наступальним, безумовним – тільки тоді ця орда (чинна українська влада – ред.) відступить", - зазначила Фаріон під час свого виступу на позачерговій сесії Львівської обласної ради, що відбулася 13 січня біля львівського пам’ятника Бандері.

За її словами, для України є лише два шляхи: або "бандеризація" держави, або її "бандизація". "Немає третього шляху. Україна 20 років тоне у серединному шляху вибору, і через те, що вона цілий час намагається примирити непримиренне, на чолі держави – бандити", - зазначила депутат облради, додаючи, що найнебезпечнішою ідеологією для сьогодні, на думку ВО "Свобода", є ідеологія ліберальна.

"Я вже мовчу про "регіоналів" - я не вважаю їх людьми ідеології, тому що я не вважаю їх людьми взагалі", - додала вона. Окрім того, депутат Львівської обласної ради звернулася до львів’ян із закликом "забути два лайливих слова – "компроміси" і "толерантність".

Водночас Фаріон висловила переконання, що головну відповідальність за те, що до влади в Україні прийшли "покидьки", має взяти на себе попередня влада. Саме вона, за словами Фаріон, зробила усе для того, щоб це сталося, підписуючи з "регіоналами" меморандуми і йдучи з ними на співпрацю.

"Саме вони на широкій, червоній доріжці, привели до влади цю кримінальну олігархію, яка за своєю суттю не сприймає українського. Чому? Тому що малі ненавидять великих. Чому? Тому що істоти скаженіють від яскравих особистостей і індивідуальностей. Чому? Тому що окупант покликаний завжди гнобити автохтона", - сказала депутат.

"Впродовж 20 років на чолі нашої держави не було жодного президента, який би запропонував Україні націоцентричну ідеологію. Це все – істоти, які своїми рогами і копитами застрягли у минулому столітті і тисячолітті", - додала вона.

Також вона сформулювала три тези:

"Теза перша: причина і наслідок. Будь-який політичний факт нашого буття – це наслідок попередніх дій. Саме попередня так звана помаранчева, а насправді вкрай небезпечна, аж до морального розкладу – псевдодемократична і ліберальна влада – привела цей українофобський криміналітет совєтскої закваски до влади.

Теза друга: політична закономірність. Її треба вміло прийняти як неминучу розплату суспільству за свою національну незрілість і стрімко та безоглядно бандеризовувати нашу країну. А те, що вона крокує країною, свідчать три голови обласних рад від націоналістичної сили. Тому – усе гаразд. Що більший тиск – то більший опір. Саме полонізація українських шкіл викресала Дух Бандери.

Теза третя: думаймо глобально – діймо локально. Наша глобальність – це утвердження радикальних ідей Бандери по всій країні. Наша локальність – це сьогоднішня сесія тут. Ще не було у світі такої авторитарної чи поліційної держави, яка б не впала під власним тягарем репресій. Ці недоучки при владі просто не вміють читати історії, бо не знають мови. І то жодної. Вони приречені, з огляду на їхню абсолютну бездуховість – наші можливості безмежні, з огляду на нашу бандерівську одержимість. Дякуємо тим невігласам за те, що вони так уміло побільшують наші ряди. Наші можливості безмежні, з огляду на нашу бандерівську одержимість".

Сьогодні Львівська обласна рада провела позачергову сесію біля пам’ятника Бандері у Львові й ухвалила заяву щодо позбавлення Бандери звання Героя України", про яке вчора було повідомлено на сайті президента України.

Суд наступного місяця також вирішить доречність героїзації Романа Шухевича. Націоналісти уже пообіцяли владі масові протести.

Львівські депутати висловили протест проти "незаконного протиправного" позбавлення Бандери звання Героя України

Львівська обласна рада висловлює протест проти "незаконного протиправного" позбавлення через суд Бандери звання Героя України. Про це йдеться в заяві облради, яку депутати одноголосно ухвалили на позачерговій сесії Львівської облради на площі біля пам’ятника Бандері, повідомляє ВО "Свобода".

"Львівська обласна рада висловлює протест проти незаконного протиправного рішення Вищого адміністративного суду, який пішов на поводу тих агентів Кремля, які сьогодні засідають у вищих ешелонах української влади", - сказано в заяві.

"Вважаємо, що рішення про скасування указу президента України (№46/2010) від 20 січня 2010 року "Про присвоєння Степану Бандері звання Герой України" суд ухвалив за вказівкою Банкової на догоду Путіну і Медведєву", - додається в ній.

На переконання депутатів Львівської облради, "це рішення стало можливим тому, що режим Януковича позбавив незалежності судову гілку влади – і сьогодні суди демонстративно виконують політичні замовлення Адміністрації президента, ухвалюючи абсурдні і неправочинні рішення".

"Водночас правоохоронні органи стали головними знаряддями боротьби проти політичної опозиції і основним засобом побудови поліцейської держави. Вочевидь, режим за прикладом Кремля не лише відбілює Сталіна, а форсованими темпами реанімує в Україні сталінізм", - заявили депутати Львівщини.

"Окупаційна адміністрація Януковича-Азарова-Табачника розгорнула широкомасштабну війну проти українців на всіх фронтах – мовному, освітньому, ідеологічному, судовому, соціальному, економічному, культурному, духовному. І рішення Вищого адміністративного суду є тільки однією з ланок цієї війни", - вважають вони.

На думку депутатів Львівщини, дії центральної влади "продиктовані передусім страхом перед постатями Бандери, Шухевича, а також Мазепи, крутянців, холодноярців, воїнів ОУН-УПА, які воскрешають в українцях героїчний Дух їхніх предків".

"Владоможці розуміють, що раніше чи пізніше режим Януковича змете сила української національної революції", - переконані на Львівщині.

Депутати Львівщини стверджують: "Для української громади Бандера та Шухевич були, є і будуть національними Героями".

"Під егідою органів місцевого самоврядування і далі відбуватимуться заходи зі вшанування наших національних Героїв. Війну проти Бандери і терор проти бандерівців ми, депутати Львівської обласної ради, розцінюємо як наступ на громадянські, конституційні та національні права українців", - сказано в заяві.

Депутати також доручили Львівській обласній асоціації місцевих рад "Ради Львівщини" розробити і затвердити план заходів з висвітлення історії національно-визвольного руху України середини ХХ століття, внеску "справжніх борців за незалежність Держави – Степана Бандери, Романа Шухевича, Євгена Коновальця".

Крім того, депутати запропонували місцевим владам зробити Бандеру почесним громадянином міст та сіл, назвати на честь нього та Шухевича вулиці та долучитися до завершення будівництва пам'ятника Бандері у Львові.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 880 | Додав: news
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ