Пт, 2024-04-26, 19:48


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Квітень » 27 » Теракти в Дніпропетровську: десятки потерпілих. ВІДЕО
20:28
Теракти в Дніпропетровську: десятки потерпілих. ВІДЕО
Інші останні Кримінальні новини і надзвичайні новини на сайті holosUA.com/

Керівник прес-служби Генпрокуратури Юрій Бойченко не підтверджує інформацію, що з'явилася в ЗМІ, про те, що в результаті 4-х вибухів у Дніпропетровську постраждали 29 людей.

"25 осіб, які звернулися за медичною допомогою, 1 важко травмований", - сказав він у п'ятницю. За останніми даними МНС, в результаті вибухів постраждали 27 людей, 25 з них було госпіталізовано. Одна дівчинка, учениця монтажного технікуму, перебуває у важкому стані, у неї рвані рани обличчя. Ще двох прооперовано, одному з них ампутували руку.

Між іншим, за даними обласного управління МВС, внаслідок вибухів в Дніпропетровську в п'ятницю постраждало 29 осіб, з них госпіталізовано 26. За даними міліції, серед постраждалих 10 підлітків. 5 людей перебувають у важкому стані, 12 осіб - у стані середньої тяжкості.

Підривники підірвали підозрілий пакет на проспекті Правди в Дніпропетровську після 4 вибухів в п'ятницю. Як повідомило джерело в правоохоронних органах, близько 16.15 правоохоронці виявили підозрілий пакет на проспект Правди. Вибухотехніки ліквідували цей пакет методом підриву. Ніхто не постраждав.

Генеральний прокурор України Віктор Пшонка планує провести спільну нараду з правоохоронцями по перших етапах розслідування обставин вибухів у Дніпропетровську.

"Після закінчення перших слідчих дій генеральний прокурор планує провести спільну нараду правоохоронців з метою підбиття підсумків першого етапу роботи з розкриття цього злочину", - сказав заступник генпрокурора Євген Блажівський на позачерговому засіданні парламенту в п'ятницю.

За його словами, на місце виїхали Пшонка, глава МВС Віталій Захарченко. Всі кримінальні справи за фактами вибухів було об'єднано в одне провадження. Розслідування у нього веде спільна слідча група прокуратури та МВС.

В обласну лікарню в Дніпропетровську госпіталізовано 12 осіб після вибухів

У Дніпропетровську обласну лікарню ім. Мечникова після 4-х вибухів госпіталізовано 12 осіб. Як повідомив журналістам головний лікар лікарні Сергій Риженко, трьох людей було оглянуто і відпущено, одну людину було переведено в лікарню № 6. На даний момент в реанімації залишаються 8 осіб.

За даними МВС, 25 осіб, у тому числі 9 дітей віком від 15 до 17 років постраждали в результаті серії вибухів в Дніпропетровську. Практично всі потерпілі - з посіченими ранами нижніх кінцівок, крім п'яти осіб, у яких середня ступінь тяжкості.

У Дніпропетровську заборонили масові акції

У Дніпропетровську та області з 27 квітня по 2 травня заборонено проведення масових заходів. Таке розпорядження видав голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул.

Раніше заступник голови СБУ Володимир Рокитський заявив, що питання запровадження надзвичайного стану через вибухи в Дніпропетровську не розглядається.

Зазначимо, що кілька годин тому одразу чотири вибухи пролунали в Дніпропетровську. Достеменна кількість потерпілих поки що невідома, але Міністерство надзвичайних ситуацій заявляє про 27 травмованих під час вибухів невідомих предметів, які сталися в громадських місцях у центрі Дніпропетровська. 25 постраждалих госпіталізовано, 12 осіб госпіталізовано в стані середньої тяжкості, одному з них вже проводять операцію з ампутації руки.

У Дніпропетровську паніка. Люди бояться виходити на вулицю

У Дніпропетровську люди намагаються не виходити на вулиці. Про це розповіла дніпропетровський журналіст Ольга Журавель.

За її словами, станом на 17 годину вечора "у місті досить пусто, люди намагаються не виходити на вулиці". "Через вибухи міст перекритий. Наприкінці робочого дня люди не можуть потрапити на інший берег додому", - зазначила журналістка, передає "Українська правда".

"Після вибуху міліція та МНС прибули на місце події хвилин за 5, швидка допомога – десь за 12. але це центр міста, тому не дивно, що вони зреагували швидко", - розповіла Журавель.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Кримінальні новини і надзвичайні новини | Переглядів: 1448 | Додав: admin | Теги: Дніпропетровськ, теракти
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ