Чт, 2024-03-28, 12:57


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2018 » Квітень » 1 » Терпіння світу щодо Путіна вичерпалося - міністр оборони Британії
12:58
Терпіння світу щодо Путіна вичерпалося - міністр оборони Британії
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

  Велика Британія вступила в нову епоху ведення війни і повинна удосконалювати оборону, щоб відповісти на загрози російського президента Володимира Путіна.

Про це написав міністр оборони Британії Гевін Вільямсон у колонці The Telegraph.

"Світ стає темнішим, небезпечнішим місцем. Ми не просто маємо справу з оплачуваним міжнародним тероризмом. Ми також мусимо протидіяти загостренню небезпеки і реагувати на зростаючу глобальну нестабільність", - написав Вільямсон.

"Китай домагається статусу світової наддержави. Військова присутність Ірану в Іраку, Сирії та Ємені, а також його ядерні амбіції, добре відомі. Північна Корея продемонструвала активні глобальні кіберможливості, своєю програмою ядерних ракет викликає глибоку заклопотаність. Також є президент Путін. Він використовує зростаючі гібридні можливості для підриву і дестабілізації, впливу на країни по всьому світу. Ми вступили в нову епоху війни", - зазначає глава британського Міноборони.

За його словами, Москва підтвердила свої агресивні наміри замахом на колишнього подвійного шпигуна Сергія Скрипаля в Солсбері.

"Він (Путін, - ред.) інвестує в нові ракети великої дальності, вихваляючись своїми новими ядерними системами і залученням в активні і нахабні кібероперації. Якщо у нас були якісь сумніви в небезпеці, яка йде від Москви, необхідно поглянути на події в Солсбері. Ми не повинні забувати, що це було перше використання нервово-паралітичної речовини в Європі з часів Другої Світової війни. Це було незаконним і презирливим застосуванням сили проти нашої країни з боку Російської держави, яка наражала на небезпеку життя невинних людей", - зазначив Вільямсон.

Відповідь Кремля щодо інциденту показала "брехню і знущання", вважає міністр. Терпіння світу щодо недоброзичливої поведінки Путіна вичерпалося, підкреслює він.

"Життєво важливо для оборони Британії продовжувати розвиватися, щоб відповідати загрозам завтрашнього дня, щоб зберегти нашу країну і захистити своєю з працею виборені свободи і спосіб життя, якими ми користуємося сьогодні", - сказав він.

Вільямсон нагадав про введення програми модернізації оборони країни, яка буде трансформувати Збройні сили королівства в "сили майбутнього".

"Вони будуть більш продуктивними, більш смертоносними і наноситимуть більш жорсткого удару. Вони будуть здатні протистояти традиційним загрозам і вирішувати нові завдання гібридного конфлікту", - додав глава оборонного відомства.

Як відомо, 29 країн висилали російських дипломатів у зв'язку з отруєнням у Солсбері колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля та його доньки Юлії.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 859 | Додав: adminA | Теги: Путін, міністр оборони Британії, терпіння світу
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ