Сб, 2024-04-27, 01:02


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2014 » Липень » 18 » The New York Times - перед тим, як було збито малазійський літак, Росія закрила на своїй території цей та сусідні повітряні маршрути
17:08
The New York Times - перед тим, як було збито малазійський літак, Росія закрила на своїй території цей та сусідні повітряні маршрути
Інші останні Іноземні видання по-українськи на сайті holosUA.com/

Малазійський авіалайнер Boeing-777 летів за маршрутом, який щодня активно використовується комерційними авіалініями. Але за кілька годин до катастрофи Росія закрила на своїй території рух на чотирьох маршрутах у цьому районі, включно з тим, яким прямував цей борт. Про це 18 липня 2014 року повідомляється у редакційному коментарі інтернет-редакції The New York Times до інфографіки на тему інциденту.

"Літак рухався за льотним маршрутом L980, що лишався відкритим під час конфлікту в Україні", - зазначається у матеріалі.

Згідно наведених даних, протягом останнього тижня маршрут активно використовувався провідними європейськими авіаперевізниками для польотів у напрямку Куала-Лумпура та Бангкока.

Видання окремо підкреслює, що Boeing-777 зник з радарів саме на контрольованій проросійськими сепаратистами ("pro-Russian separatist") території, де "було збито низку військових літаків".

17 липня 2014 року орієнтовно о 16.20 зник з екранів радарів літак авіакомпанії "Малайзійські авіалінії" Boeing 777, який здійснював рейс МН17 за маршрутом Амстердам – Куала-Лумпур. Як стало зрозуміло пізніше, він впав поблизу міста Тореза Донецької області.

За відомостями очевидців, літак вибухнув у повітрі, тіла загиблих розкидало в радіусі 4 кілометрів.

Як стверджує радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, авіалайнер було збито проросійськими терористами із зенітно-ракетного комплексу "Бук", які постачаються їм на озброєння російською владою.

СБУ оприлюднила радіоперехоплення розмови одного з лідерів бойовиків Ігоря Безлера зі своїм куратором, полковником Головного розвідувального управління Генштабу ЗС РФ Василем Гераніним, де він доповідає про скоєний злочин.

"Тепер ви знаєте, хто здійснив цей злочин. Ми зробимо все, щоб ті російські військові, які здійснили цей злочин, понесли покарання", - заявив глова СБУ Валентин Наливайченко після демонстрації ролика з аудіозаписом переговорів.

Всього на борту знаходилося 280 пасажирів, три немовляти і 15 членів екіпажа. Всі члени екіпажа були громадянами Малайзії. Серед пасажирів знаходилися 154 голландці, 27 австралійців, 23 громадяни Малайзії, 11 індонезійців, 6 британців, по 4 громадяни Німеччини і Бельгії, троє філіппінців, а також один канадець. Національність решти людей, що знаходилися на борту, в даний час уточнюється, повідомив на прес-конференції в міжнародному аеропорту Схипхол (Амстердам) старший віце-президент європейського відділення "Малайзійських авіаліній" Хуїб Гортер.

Станом на 16.00 п'ятниці, 18 липня, знайдені тіла 181 загиблого (Донецька ОДА називає цифру у 182 загиблих).
 

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Іноземні видання по-українськи | Переглядів: 1454 | Додав: adminA | Теги: The New York Times, збито малазійський літак, своїй території, Росія, повітряні маршрути
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ