Пт, 2024-04-26, 23:31


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Січень » 23 » Тимошенко болять ноги, але милиць їй не дадуть: треба більше рухатися
16:52
Тимошенко болять ноги, але милиць їй не дадуть: треба більше рухатися
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Колишній прем'єр-міністр, лідер партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Юлія Тимошенко скаржиться на біль у кінцівках,  повідомляють "Українські новини" з посиланням на заступника начальника комісії Міністерства охорони здоров'я, заступника начальника управління охорони здоров'я Харківської обласної державної адміністрації Галину Сіроштан.

За її словами, у понеділок в Качанівську жіночу виправну колонію №54 (Харків) прибула комісія фахівців МОЗ у складі травматолога, нейрохірурга, невропатолога і терапевта.

Вони зайшли в камеру до Тимошенко і запропонували їй пройти медичний огляд і лабораторне дослідження.

Проте Тимошенко вкотре відмовилася.

Сіроштан зазначила, що комісія прибула в колонію на прохання її керівництва через скарги Тимошенко на стан здоров'я, а також у зв'язку з тим, що їй у понеділок був проведений вже 5-й сеанс масажу.

Сіроштан зазначила також, що комісія рекомендувала медпрацівникам колонії застосовувати те ж лікування, яке було раніше призначено фахівцями МОЗ.

Відповідаючи на запитання журналістів, вона зазначила, що лікарі не вважають за можливе використання Тимошенко милиць або ходунків, адже їй показано збільшення рухового режиму, через що таке призначення недоцільне.

У свою чергу УНІАН з посиланням на начальника колонії Івана Первушкіна повідомляє, що засуджена екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко пересувається з допомогою сусідки по камері.

Первушкін повідомив, що це видно з даних відеоспостереження, яке цілодобово ведеться в камері Юлії Тимошенко.

"Пересувається з допомогою сусідки по камері", - сказав він.

Нагадаємо, що 21 січня в Генеральній прокуратурі України заявили, що готові сприяти здійсненню іноземними фахівцями медичного обстеження екс-прем'єра Юлії Тимошенко, яка перебуває в Качанівській виправній колонії (Харків).

Як відомо, один з керівників "Батьківщини" Олександр Турчинов заявив про те, що Тимошенко 6 січня впродовж двох годин була непритомною.

Пізніше голова Державної пенітенціарної служби Олександр Лісіцков запевнив, що Тимошенко відчула себе зле після прийняття душу, а непритомною вона не падала.

У Януковича кажуть, що не планують вбивати Тимошенко.

Слідчі Служби безпеки України сьогодні проводили слідчі дії із засудженою екс-прем’єр-міністром України Юлією Тимошенко, яка утримується в Качанівській виправній колонії Харкова.

Як передає УНІАН, про це повідомив журналістам начальник Качанівської виправної колонії Іван Первушкін.

"Слідчі дії проходять, сьогодні були слідчі", - сказав він.

Первушкін зауважив, що слідчі дії проходили без адвоката Тимошенко та тривали близько 20 хвилин. При цьому він не назвав, які саме слідчі дії проводилися та у якій кримінальній справі. "Я не знаю, це питайте у слідчого управління СБУ", - сказав начальник колонії.

Нагадаємо, 20 січня слідчий відділ Управління Служби безпеки України у Харківській області  завершив розслідування кримінальної справи за обвинуваченням Тимошенко у запровадженні корпорацією "Єдині енергетичні системи України" фінансової схеми приховування валютної виручки з використанням підконтрольних офшорних компаній.

Зокрема, йдеться про справу за обвинуваченням Тимошенко в організації ухилення від сплати податків на загальну суму понад 4,7 млн грн, розкрадання та замаху на розкрадання бюджетних коштів шляхом незаконного відшкодування понад 25 млн грн податку на додану вартість, службового підроблення та в ухиленні від сплати 681 тис грн прибуткового податку.

У зазначеній кримінальній справі органами прокуратури заявлено цивільний позов з метою забезпечення відшкодування завданих державі збитків.

В СБУ зауважили, що за епізодами вчинення інших злочинів, а саме організації ухилення від сплати понад 10 млн грн податків та замаху на розтрату чужого майна – коштів державного бюджету у сумі 405, 5 млн дол, розслідування триває.
За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 967 | Додав: adminA | Теги: Тимошенко болять ноги, але милиць їй не дадуть
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ