Пт, 2024-04-26, 14:53


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » 2010 » Січень » 20 » Тимошенко буде надійним партнером прем'єру Тігіпко, якщо той погодиться ним стати
16:22
Тимошенко буде надійним партнером прем'єру Тігіпко, якщо той погодиться ним стати
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/


Кандидат на посаду президента, прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко запропонувала Сергію Тігіпку, який зайняв третє місце за результатами першого туру голосування на виборах глави держави, очолити уряд після обрання її президентом. Про це вона заявила сьогодні на прес-конференції в Кабінеті міністрів.
"Я запропонувала Сергію Тігіпку не тільки об’єднати програми і об’єднати наше бачення розвитку України, не тільки бути йому надійним партнером в цій важкій, але вдячній роботі, я запропонувала йому також посаду прем’єр-міністра", - сказала Тимошенко, передає УНІАН.

На думку кандидата, її передвиборча програма на 90% співпадає з передвиборчою програмою Тігіпку, а також з програмними засадами інших кандидатів від демократичних сил: Арсенія Яценюка, Анатолія Гриценка і Людмили Супрун.

Тимошенко звернулась до всіх демократичних сил та їх лідерів об’єднатися у другому турі задля перемоги та забезпечення європейського курсу розвитку України.

"Я пропоную вам забути будь-які протистояння, будь-які образи – вони не варті сьогодні цього перед обличчям можливого підступу послаблення нашого суверенітету", - заявила Тимошенко.

Зазначимо, що сам Тігіпко заявив, що провів консультації з кандидатами в президенти Віктором Януковичем і Тимошенко, але свою позицію: не підтримувати жодного з них - не змінив.

"Так, я провів переговори і з Юлією Тимошенко, і з Віктором Януковичем - в один день. Є певні пропозиції, але поки що моя позиція не змінилася", - сказав він в середу в Києві.

Політик наголосив, що як і раніше не буде пропонувати своїм виборцям підтримувати якогось із цих кандидатів у другому турі. Відразу після виборів ігіпко заявив, що його виборці самі визначать, кого підтримати в другому турі президентських виборів.

"Я можу сказати, що із самого початку вірив, що мій виборець - це розумна людина, яка перед тим, як йти голосувати, подумає й сам визначиться. Тому такій людині я нічого радити не буду, він сам визначиться й проголосує за того, за кого потрібно", - сказав політик на прес-конференції у своєму штабі в неділю ввечері.

Також варто зазначити, що трохи раніше нардеп від БЮТ Валерій Писаренко в ефірі 5 каналу заявив, що повідомлення про те, що кандидат в президенти Юлія Тимошенко готова запропонувати Сергію Тігіпку посаду прем'єра є "качкою".

"Не можна говорити про офіційну пропозицію. Це повинна бути дискусія між прем'єром і тим кандидатом, з яким вона вестиме переговори про підтримку в другому турі (президентських виборів)", - відзначив він.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1398 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ