Пт, 2024-04-26, 15:22


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Лютий » 27 » Тимошенко не буде просити помилування. Її лікарям закидають брехню
20:48
Тимошенко не буде просити помилування. Її лікарям закидають брехню
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Іноземним лікарям надали виписку з історії хвороби Тимошенко з англійським перекладом, кажуть у пенітенціарній службі.

Державна пенітенціарна служба України стверджує, що учасникам міжнародної медичної комісії, які обстежували екс-прем'єра України Юлії Тимошенко, було надано виписки з історії її хвороби.

"Виписки з даними про обстеження та висновками українських лікарів щодо стану здоров'я Тимошенко я особисто вручив кожному з трьох канадських лікарів, також двом німецьким медикам і українським фахівцям теж. На початок обстеження ув’язненої в колонії кожна із запрошених до цього процесу сторін мала можливість ознайомитися з цими виписками з історії хвороби", - цитує слова начальника управління охорони здоров'я та медико-санітарного забезпечення пенітенціарної служби Євгена Полякова прес-служба цього відомства.

За його словами, виписки з історії хвороби Тимошенко було також перекладено англійською мовою.

Крім того, як йдеться у повідомленні, лікарями складено висновок щодо результатів проведених Тимошенко інструментальних досліджень від 23 лютого 2012 року.

У висновку зокрема зазначається, що "результати додаткової променевої діагностики не змінюють викладеного діагнозу та рекомендацій щодо попереднього лікування, а виявлені зміни не є такими, що потребують хірургічного лікування".

Як повідомлялося, канадський лікар Петро Куйтан розповів, що канадські фахівці зі складу комісії не отримали історію хвороби Тимошенко. За його словами, довелося покладатися на відомості, які повідомили члени сім'ї та сама Тимошенко.

Тимошенко провели дообстеження, результати якого направили німецьким та канадським лікарям

Юлію Тимошенко додатково обстежили в понеділок і результати цього огляду направили німецьким та канадським лікарям, повідомила прес-служба Державної пенітенціарної служби України.

"Сьогодні відповідно до домовленостей між українськими, німецькими та канадськими лікарями, які входили до складу міжнародної медичної комісії, за згодою самої Тимошенко проведено дообстеження ув’язненої, результати якого направили до німецької клініки "Шаріте" і канадським медикам", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Тимошенко провели додаткові обстеження, рекомендовані іноземними лікарями: рентгенографію, комп'ютерну томографію та МРТ.

"Від рекомендованого німецькими лікарями і запропонованого в умовах Харківської обласної клінічної лікарні лабораторного дослідження крові засуджена Тимошенко відмовилася в письмовій формі", - стверджують у пенітенціарній службі.

Українські лікарі зі складу медичної комісії тепер очікуватимуть остаточних рекомендацій зарубіжних фахівців щодо подальшого лікування та реабілітації Тимошенко.

Екс-прем'єр не має наміру просити Януковича про помилування

Колишній прем'єр-міністр, лідер партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Юлія Тимошенко не має наміру просити президента Віктора Януковича про помилування. Про це журналістам біля Качанівської виправної колонії №54 на Харківщині заявив депутат Верховної Ради Сергій Власенко (фракція "Блок Юлії Тимошенко-Батьківщина").

Власенко зазначив, що Тимошенко обурена тим цинізмом, що пролунав увечері 24 лютого з вуст Януковича в ефірі трьох загальнонаціональних каналів.

Він наголосив, що немає ніяких підстав звертатися до Януковича з таким проханням.

"Ні з якими заявами про помилування Тимошенко звертатися не буде, тому що вона не робила тих злочинів, які їй інкримінуються", - сказав депутат. При цьому він наголосив, що Янукович визнав недотримання судом демократичних стандартів.

На думку Власенка, президент, як гарант Конституції й гарантованих нею прав і обов'язків громадян, був би зобов'язаний відреагувати на це відповідним чином, використавши всі наявні в нього повноваження.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 889 | Додав: adminA | Теги: Тимошенко не буде просити помилуван
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ