Пт, 2024-04-26, 18:25


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Лютий » 1 » Тимошенко не збирається об'єднуватися з "опозиційними департаментами" Партії регіонів
09:58
Тимошенко не збирається об'єднуватися з "опозиційними департаментами" Партії регіонів
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Справжня опозиція не буде об'єднуватися з "департаментами" Партії регіонів. Про це заявила лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко, повідомляє її офіційний сайт.

"Технологія "проти всіх" продовжується, добре оплачується владою і на неї ставляться ставки в майбутньому. Тому треба припинити заклики до об'єднання всіх опозиційних сил, тому що об'єднатися з деякими департаментами Партії регіонів, які носять кодову назву "опозиція", неможливо. Це все одно, що об'єднатися з Партією регіонів", - вважає Тимошенко.

Лідер партії "Батьківщина" переконана, що всі опозиційні сили, які відчувають свою відповідальність перед країною та громадянами, вже зараз об'єднані. "Вони вже всі разом, і не тільки між собою, а ще і разом з усіма громадянами України, які сьогодні розуміють, що країну принижують, знищують. Ці люди разом з опозицією, разом з громадськими діячами і інтелігенцією", - зазначила вона.

Раніше Тимошенко висловила переконання, що список партій, які входять в опозицію, буде зростати. Наразі, за її словами, окрім "Батьківщини" в опозиції - Народний Рух України, партія "Реформи і порядок", "Народна самооборона", Європейська партія, Партія захисників Вітчизни.

"Всі сьогоднішні опозиційні сили будуть єдині, я в цьому переконана, а ті, які й надалі продовжують руйнувати шанс України на звільнення, - вони декларуватимуть опозицію, симулюватимуть опозицію, але працювати реально будуть на Партію регіонів, як перед другим туром президентських виборів", - зазначила Тимошенко.

Нагадаємо, що останнім часом активно обговорюється можливість об'єднання деяких опозиційних партій в одну політичну силу. Так про таку можливість заявили керівники опозиційних парламентських партій - "Фронт змін", "Громадянська позиція", Європейська партія України та Українська республіканська партія (УРП) "Собор". Зокрема, стало відомо, що вони почали створювати статут нової партії, яку планується створити в результаті об'єднання цих чотирьох політичних сил.

Інформацію про це вже підтвердив лідер «Громадянської позиції» Анатолій Гриценко. У свою чергу, голова Європейської партії Микола Катеринчук заявив, що опозиція поки що не об'єднується, а лише активно консультується.

Лідер Української республіканської партії "Собор" Анатолій Матвієнко вважає, що лідером об'єднаної партії "Фронту змін", "Громадянської позиції", Європейської партії України та УРП "Собор" повинен стати Арсеній Яценюк.

Водночас, раніше в БЮТ припускали, що президент України Віктор Янукович прагне мати "кишенькову опозицію" на чолі саме з Яценюком. Зокрема, народний депутат Сергій Соболєв сказав, що президент призначив Яценюка "улюбленою опозицією, конструктивною та лояльною, м'якою та пухнастою".

Тим часом про об'єднання думають і праві сили. Як стало відомо, Українська народна партія розпочала переговори про об'єднання з "Нашою Україною", "За Україну!", Народним Рухом України та іншими правими партіями. Про це заявив лідер УНП Юрій Костенко. Він також припустив, що єдина правоцентристська сила в Україні з'явиться вже навесні.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 906 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ