Пн, 2024-04-29, 14:56


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Березень » 13 » Тимошенко німецькі медики рекомендували стаціонарне лікування
17:33
Тимошенко німецькі медики рекомендували стаціонарне лікування
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Захисник екс-прем'єра України, лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко Сергій Власенко оприлюднив висновок німецьких лікарів щодо стану здоров'я екс-прем'єра, в якому наголошується на необхідності негайного стаціонарного лікування Тимошенко, передає "Інтерфакс-Україна".

"Перший курс стаціонарного лікування має розпочатися негайно", - зачитав Власенко у вівторок на брифінгу в Києві витяг із висновку німецьких лікарів.

Він наголосив, що оприлюднений у понеділок прес-реліз Державної пенітенціарної служби - "ганебна прокламація".

Власенко продемонстрував заяву, написану Тимошенко, яке дозволяє йому оприлюднювати інформацію щодо стану її здоров'я в тому обсязі, який він вважає за необхідне.

Захисник також процитував висновок німецьких лікарів. За словами Власенка, діагнози, які ставили українські медики Тимошенко, становлять "10% від того, що зазначили німецькі лікарі".

"Пані Тимошенко з цим комплексом скарг непрацездатна, необхідно звернути увагу на присутній з вересня больовий синдром і значне обмеження рухливості... Синдроми такого виду викликають надзвичайно сильний біль... Недостатнє лікування протягом тривалого часу призводить до хронічної стадії болю, остаточне заспокоєння якого часто потребує багатьох тижнів, а іноді і місяців", - процитував висновок німецьких медиків Власенко.

Він також наголосив, що у висновку німецьких лікарів наголошується на необхідності врахувати рекомендаційну думку українського нейрохірурга, екс-міністра охорони здоров'я Миколи Поліщука про те, що слідчі дії стосовно екс-прем'єра не можуть здійснюватися за наявності такого захворювання і такого синдрому, і хворому з таким синдромом потрібен повний спокій і належне лікування.

"Загалом запропоновані процедури діагностики і зазначені терапевтичні заходи мають виконуватися лише в умовах лікування в стаціонарі, у пристосованій для цього спеціалізованій клініці. Перший курс стаціонарного лікування має розпочатися негайно, оскільки картина захворювання може погіршитися. Пацієнта не можна було б лікувати навіть у німецькій тюремній установі. Причини цього полягають у комплексності необхідних заходів, у комплексності можливої шкоди", - зачитав захисник висновок німецьких лікарів.

Він вкотре нагадав, що Тимошенко тривалий час не отримувала належного лікування. Власенко протиставив цей висновок німецьких лікарів тій інформації, яку надала прес-служба Державної пенітенціарної служби України.

За твердженням Власенка, інформація пенітенціарної служби, "м'яко кажучи, неправдива".

Як повідомлялося, в понеділок Державна пенітенціарна служба України повідомила, що рекомендації міжнародної медичної комісії із обстеження Тимошенко, зокрема німецьких та українських лікарів, передбачають "медикаментозне лікування з подальшим здійсненням комплексу фізіотерапевтичних і реабілітаційно-оздоровчих процедур пацієнтці, всі умови для реалізації яких створені в рамках медико-санітарної частини Качанівської виправної колонії (№54)".

12 березня тюремники казали, що Тимошенко відмовилася ознайомитися з рекомендаціями німецьких і українських лікарів.



Екс-прем'єр-міністр вимагає продовжити її лікування у Німеччині

Юлія Тимошенко не дозволила проводити черговий медичний огляд у Качанівській колонії, зокрема вона відмовилася від вимірювання температури тіла і артеріального тиску. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної пенітенціарної служби України.

"Також вона категорично відмовилася від запропонованої німецькими та українськими лікарями програми подальшого консервативного та реабілітаційного лікування, наполягаючи на стаціонарному лікуванні за кордоном, а саме в Центрі спортивної науки та спортивної медицини клініки "Шаріте" (м. Берлін). Про це йдеться у відповідному акті відмови, складеному лікарями", - йдеться в повідомленні.

Прес-служба зазначає, що персонал колонії роз'яснив Тимошенко порядок отримання медичної допомоги засудженими та ув'язненими в пенітенціарних установах України.

"ДПтС Україна нагадує, що 7 березня 2012 року на робочій зустрічі німецьких та українських лікарів були сформовані остаточні рекомендації щодо подальшого терапевтичного лікування Тимошенко із здійсненням комплексу реабілітаційно-оздоровчих процедур, зокрема масажу, водного шіатсу, мануальної терапії, гальванічних ванн, лікувальної гімнастики, електрофорезу. Адміністрацією колонії створені необхідні умови для проведення всіх цих терапевтичних заходів", - заявили в службі.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 868 | Додав: adminA | Теги: німецькі медики, Тимошенко стаціонарне лікування
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ