Пт, 2024-04-26, 11:37


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Лютий » 3 » Тимошенко попередила, що "не схильна до самогубства", а відповідальність за своє життя поклала на Януковича
18:26
Тимошенко попередила, що "не схильна до самогубства", а відповідальність за своє життя поклала на Януковича
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що "не схильна до самогубства". Про це вона сказала на прес-конференції в четвер, відповідаючи на запитання про репресивні заходи, яких можуть вжити до неї на додачу до вже застосованих.

- Тимошенко придумала, як випровадити "аферистів" зі стратегічного шельфу

"Я прекрасно віддаю собі звіт, на що ці люди здатні. Я знаю, що досі ще викопують з териконів суддів, прокурорів, свідків, бізнесменів в деяких областях нашої держави", - сказала вона, повідомляє "Українська правда".

"Але я хотіла вам сказати, враховуючи сумну історію українських чиновників, що ні до якого самогубства я не схильна, у мене немає таких настроїв", - наголосила Тимошенко.

"Свою боротьбу я категорично не припиню ні за яких обставин. Що б зі мною не трапилося, то це буде на відповідальності персонально президента Януковича", - додала вона.

Нагадаємо, що 15 грудня 2010 Генеральна прокуратура заявила про порушення кримінальної справи проти Тимошенко за фактом нецільового використання коштів, отриманих Україною в рамках Кіотського протоколу. 20 грудня її назвали звинуваченою і змінили запобіжний захід на підписку про невиїзд. Її також зобов'язали регулярно з'являтися на допит в Генпрокуратуру.

У свою чергу, Тимошенко стверджує, що Японія отримала від уряду Миколи Азарова підтвердження про цільове використання коштів, отриманих Україною за продаж квот на викиди парникових газів відповідно до положень Кіотського протоколу.

Крім того, ГПУ розслідує справу за фактом порушення чинного законодавства службовими особами Кабміну у 2009 році під час закупівлі 1000 вантажопасажирських автомобілів Оpel Combo під виглядом автомобілів швидкої медичної допомоги. 24 грудня генеральний прокурор Віктор Пшонка повідомив, що порушено кримінальну справу за придбання "тисячі автомобілів так званої швидкої допомоги", які згодом використовувала Тимошенко, яка була тоді прем'єр-міністром, для передвиборної агітації під час президентської кампанії.

Сама Тимошенко називає цю кримінальну справу абсурдною.

"Це продовження тих самих дій. Їхня мета - на тлі їхнього ставлення до країни, розуміючи, що люди їм вже не довіряють, просто не пустити мене особисто до будь-яких виборів", - заявила вона.

Тимошенко придумала, як випровадити "аферистів" зі стратегічного шельфу

Фракція "БЮТ-Батьківщина" підготувала законопроект щодо виключного дозволу на розробку родовищ на шельфі Чорного моря НАК "Нафтогаз Україна", заявила Тимошенко.

"Законопроектом забороняється віддавати стратегічні запаси нафти і газу на сумнівних умовах аферистам-інвесторам, а вірніше українським кланам. В законі ми хочемо передбачити, що такі стратегічні родовища розробляються силами компанії "Нафтогаз", - сказала вона.

Тимошенко наголосила, що в Україні є всі можливості самостійно розробляти шельф.

"Я знаю, які зараз почнуться спекуляції, що нібито немає грошей і немає технологій. Ну, хоча б публічно не розписувалися в своїй власній недієздатності", - заявила вона.

"По-перше, під розробку таких родовищ будь-який банк світу дасть достатню кількість ресурсів фінансових, і друге – наш український завод, який розташований в Керчі, володіє технологією побудови спеціальних плавучих заводів, які можуть видобувати на ділянках шельфу і нафту, і газ", - додала екс-прем'єр.

Тимошенко вкотре описала схему передачі прав на розробку шельфу Чорного моря офшорній кіпрській компанії Vanco Prykerchenska, уповноваженими особами якої формально є декілька студентів, "а за ними стоїть потужна олігархія, яка вже не перше десятиріччя отруює життя в Україні".

"Вони використовують засоби, перевірені на подіях, пов'язаних із "РосУкрЕнерго". Вони подали до того ж самого суду в Стокгольмі для того, щоб винести в рішення мирову угоду, яка дає їм право цю оборудку реально впровадити в життя", - заявила екс-прем'єр.

Тимошенко зазначила, що відповідна мирова угода може бути підписана вже за кілька тижнів.

"У нас є лічені тижні. Через лічені тижні вони планують підписати мирову угоду – і, по суті, здати стратегічну територію України", - сказала лідер БЮТ і "Батьківщини".

За її словами, наступного пленарного тижня БЮТ "в ультимативній формі", зокрема, наполягатиме на внесенні згаданого законопроекту.

Тимошенко також пообіцяла, що законопроект та довідку щодо "тіньової оборудки Vanco" буде надано всім без винятку депутатам парламенту.

Крім того вона обіцяє, що особисто подбає про те, щоб кожен депутат прочитав законопроект щодо заборони розробки шельфу Чорного моря і довідки до нього.

"Я не наївна людина і розумію, що відбувається у парламенті. Я знаю, що там сьогодні не депутати народні, я маю на увазі провладну більшість, а просто шматки м'яса, які вже давно продали себе з головою, здали картки і навіть не знають, за що їхні картки голосують", - сказала Тимошенко.

"Але в той же час я хотіла б кожному депутату роздати, і ми це зробимо, повні знання, тому що багато з них просто неосвічені люди - водії, охоронці, вишибали, рекетири, вбивці, вибачте на слові. Такий парламент в Україні симпатичний", - зазначила лідер БЮТ.

"Тому я хочу роздати інформацію кожному в руки", - додала вона.

На уточнення, яким чином вона збирається це робити, Тимошенко відповіла: "Я думаю, що ми силами наших депутатів просто станемо на вході в зал біля кожних дверей і будемо особисто в руки віддавати як законопроект, так і довідку про те, що собою являє шельф Чорного моря".



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 875 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ