Пт, 2024-04-26, 21:14


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Жовтень » 19 » Тимошенко просить Європу "зачинити двері" для української влади
09:35
Тимошенко просить Європу "зачинити двері" для української влади
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Юлія Тимошенко закликає європейців ретельно відслідковувати фальсифікації під час виборів, а також обмежити свободу руху представникам української влади. Про це йдеться у її зверненні до конгресу Європейської народної партії, яку передала Євгенія Тимошенко і зачитав президент ЄНП Вільфред Мартенс, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

Тимошенко пише, що як зачиняються двері її палати, так і "двері до свободи, до Європи, до пристойного життя для моїх співвітчизників також зачиняються для України".

"Тюремні двері, які побудував Янукович навколо моєї країни, все ще не зачинені назавжди. До моменту, коли їх буде зачинено, часу майже не залишилося", - зазначає екс-прем’єр.

"Залишилось буквально декілька митей для того, щоб вдихнути назад життя та свободу в мою країну", - стверджує Тимошенко.

Вона пропонує братній до "Батьківщини" ЄНП надіслати до виборів 28 жовтня в Україну спостерігачів, які будуть уважно слідкувати та задокументують "кожну фальсифікацію, яку вони побачать, але не тільки в день виборів, а зараз, з цієї миті".

"Вже зараз викривайте дії цього режиму щодо системних фальсифікацій, які він вже здійснює для викривлення результатів виборів, внаслідок чого їх вже зараз не можна вважати ані чесними, ані справедливими", - просить лідер "Батьківщини".

"І найважливіше, настав час ще до виборів обмежити свободу для тих, хто вбиває демократію в моїй країні", - заявляє Тимошенко.

Вона просить: "Не дозволяйте представникам цього режиму та їхнім поплічникам вільно подорожувати до Ваших країн та розповсюджувати інформаційну пропагандистську отруту у Ваших країнах. Не дозволяйте їм здійснювати корупційні транзакції через Ваші країни та розпочніть розслідувати такі випадки".

"Не дозволяйте їхнім родинам насолоджуватись Вашим добробутом за допомогою грошей, шахрайством відібраних у важко працюючого українського народу", - закликає Тимошенко.

"Лише відмовивши у цих свободах тим, хто відмовляє у свободі своїм співвітчизникам, можна змусити режим Януковича усвідомити, що його зневага до закону і Європи потягне за собою серйозні наслідки", - вважає вона.

Тимошенко запевняє: "Я доклала всіх зусиль, щоб "Батьківщина", Борис Тарасюк, Арсеній Яценюк, Віталій Кличко, Олег Тягнибок та всі без виключення опозиційні лідери були разом і відклали своє поборювання, щоб назавжди покінчити з гомо советікус в українській владі".

Але наголошує, що демократичній опозиції потрібно допомогти "зберегти європейські цінності в Україні".

"Свобода – це універсальна цінність. Коли її вбивають в одній країні, вона зменшується і у решті країн. Глобальний світ стане складнішим, якщо ув’язнення України буде доведене до кінця", - пояснює Тимошенко.

Зазначимо, Сполучені Штати Америки поки що не мають наміру відмовляти у видачі в'їзних віз українським офіційним особам як захід тиску. А у Європарламенті не виключають санкції щодо української влади.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 970 | Додав: adminA | Теги: Європу зачинити двері, української влади, Тимошенко
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ