Чт, 2024-04-25, 10:00


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Головна » 2010 » Червень » 29 » Тимошенко радіє, що випала нагода очистити "Батьківщину" від бюрократів
18:03
Тимошенко радіє, що випала нагода очистити "Батьківщину" від бюрократів
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/


Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє про необхідність позбавлення від бюрократизму для подальшої розбудови Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина".
"Я зараз беру перед вами зобов’язання, що бюрократію ми просто видаляємо з нашої партії", – заявила вона сьогодні під час звітно-виборчої конференції Харківської обласної організації ВО "Батьківщина", повідомляє офіційний сайт Тимошенко.

На її думку, перехід деяких керівників регіональних осередків до владної коаліції також є певним етапом очищення політичної сили.

"Ми звільнили деяких бюрократів з партії. Ці бюрократи сьогодні увійшли до коаліції, але я вважаю, що це дуже добре. Я думаю, дуже добре, що такі люди переходять до коаліції, бо вони там природно, а у нас вони довели партію до того, що мобільні групи перетворилися у якихось, вибачте, катів, які виїжджають у регіони і які насправді абсолютно не розуміють, що перевіряють", - пояснила вона.

Водночас Тимошенко переконана, що справжнім звітом для будь-якої політичної сили повинні бути результати виборів.

"Наша справжня перевірка і справжній звіт – це наші з вами результати на виборах. Наш справжній звіт – це коли стоїмо у владі і що ми змогли зробити в країні", - зазначила лідер "Батьківщини".

За її словами, зараз необхідно встановити більш ефективні механізми спілкування між центральним апаратом партії та регіональними осередками "Батьківщини", у тому числі через електронне листування.

"Я знаю, що я не зможу прийняти всіх - у нас сьогодні більше 12 тисяч партійних осередків: малих, середніх, великих. Я не зможу прийняти кожну людину, але я відкриваю свій особистий e-mail, який я буду особисто читати, з яким я буду знайомитися", - пообіцяла Тимошенко.

На парламентських виборах БЮТ запропонує законопроекти, спрямовані на демократичний розвиток України

На парламентських виборах БЮТ запропонує законопроекти, спрямовані на демократичний розвиток України

Тимошенко наголошує, що на наступних парламентських виборах її політична сила запропонує виборцям конкретні проекти законодавчих актів, спрямованих на демократичний розвиток України.

"Ми будемо виходити на наступних виборах не з гаслами і рекламною продукцією, а з фундаментальними речами – новою Конституцією і пакетом з ключових законопроектів, які стосуються судової реформи, реформи місцевого самоврядування на користь місцевого самоврядування, Податковий кодекс, Бюджетний кодекс, повністю вся система законів на підтримку малого і середнього бізнесу, пакет спеціальних законів", - сказала Тимошенко.

Вона вважає, що українському народу потрібні не порожні слогани, а реальні законодавчі кроки з боку влади.

"Ми будемо говорити про те, що треба поважати свій народ і спілкуватися не слоганами, а спілкуватися інтелектуальним продуктом, який можна за два роки обговорити детально, проаналізувати, внести коригування, і щоб кожна людина знала, що буде з її життям після того, як наша команда зможе вести країну в правильний, чіткий цивілізований напрямок", - резюмувала Тимошенко.

Тимошенко має намір запровадити праймеріз для обрання лідерів регіональних організацій ВО "Батьківщина"

Також Тимошенко заявляє про намір запровадити проведення праймеріз для обрання лідерів регіональних організацій Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина".

"Ми будемо переходити, і ми готуємо зараз прийняти статут на вересневому з'їзді, де обрання всіх лідерів всіх рівнів буде йти через праймеріз, що є дуже важливим, включаючи і лідера партії", - сказала лідер ВО "Батьківщина".

Вона додала, що у процесі модернізації партії особлива увага приділятиметься її децентралізації.

"Будемо віддавати всі можливі повноваження в наші регіональні партійні осередки, щоб вони мали можливість реально захищати людей, впливати на життя людей, формувати нову політику. В тому числі на регіональному рівні", - зазначила вона.

Тимошенко також наголосила на необхідності заснування системи партійного навчання.

"Ми будемо формувати партійне навчання як для молодих лідерів, які хочуть ставати лідерами, так і для перевірених боями партійних кадрів", - наголосила лідер "Батьківщини".

Праймеріз – це попереднє голосування, під час якого обирається один кандидат від партії. Між обраними кандидатами потім проходить звичайне голосування. Проведення праймеріз використовується в США.

Лідер БЮТ закликає керівників партосередків "Батьківщини" сформувати професійний кадровий резерв

Тимошенко закликає регіональних керівників партійних осередків ВО "Батьківщина" сформувати професійний кадровий резерв, який буде здатний зайняти відповідальні державні посади після повернення партії до влади.

"Я хочу, щоб зараз уся команда перше, до чого приступила, - нам потрібно по крупицях відбирати людей, на яких потім може покладатися наша держава", - заявила Тимошенко.

На її думку, керівники партійної організації після виборів мають обійняти відповідні посади в органах державної влади.

"Якщо у нас є керівник районної партійної організації, значить після перемоги він як той, хто брав на себе відповідальність, мусить очолювати районну державну адміністрацію, якщо у нас є лідер обласної партійної організації, то, якщо він не йде у Київ очолювати міністерство, він зобов'язаний очолювати державну обласну адміністрацію", - пояснила вона.

"Якщо у нас будуються вертикалі міністерств, силових структур, то ми зобов'язані тут з вами виховати людей, за яких нам з вами буде не соромно на цих посадах", - підкреслила Тимошенко.

На початку квітня Тимошенко обіцяла провести велику чистку у своїй команді. За її словами, це має бути "найбільше очищення" в українській політиці. Тимошенко шукає нових людей і впевнена, що нинішня влада не протримається довго.

"Ми рішуче позбавимося тих людей, які роблять нашу команду слабкішою, ніж того вимагає час", - наголосила тоді Тимошенко.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 942 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ