Пт, 2024-03-29, 10:44


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Вересень » 1 » Тимошенко викрила "злочинне угруповання" судді Киреєва
18:01
Тимошенко викрила "злочинне угруповання" судді Киреєва
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Екс-прем'єр, лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко вперше встала в Печерському районному суді Києва, оголошуючи свою заяву. Відповідаючи на запитання журналістів щодо причин такої поведінки Тимошенко, її захисник Олександр Плахотнюк сказав: "Так вона акцентувала увагу на своїй заяві, вона робила заяву про злочин з боку прокуратури та суду".

Під час засідання Тимошенко на кілька секунд підвелася зі свого місця. При цьому свою заяву вона оголошувала емоційно, передає "Інтерфакс-Україна".

Як повідомлялося, Тимошенко на всіх засіданнях виступає сидячи, незважаючи на прохання судді виконувати вимоги Кримінально-процесуального кодексу, який передбачає, що сторони процесу, звертаючись до суду, встають.

Також Тимошенко під час судового засідання назвала суддю Родіона Киреєва злочинцем. Так вона відреагувала на рішення судді залучити до матеріалів справи лише ті документи, які підтримало обвинувачення, передає "Українська правда".

"Да ви злочинець, ви є співучасником злочину! Такий молодий, такий цинічний, такий нахабний… Ваше місце - у в’язниці! Яка мати вас виховувала? Для чого ви одягнули цю мантію? Коли ви фальшуєте на очах у всіх кримінальну справу, то яке виховання вам дала мати?", - обурилася Тимошенко.

Киреєв зробив їй зауваження, що суперечки з головуючим суддею неприпустимі. У відповідь Тимошенко парирувала: "Слідчий Нечвоглод (слідчий генеральної прокуратури Олександр Нечвоглод - ред.), Хорошковський (голова СБУ Валерій Хорошковський - ред.), чотири прокурори, Янукович, ви особисто - ви одне злочинне угрупування".

Перед цим сторона захисту попросила долучити до матеріалів справи документи, які, на їхню думку, доводять невинуватість.

Серед них аудит "Нафтогазу" від компанії Ernst&Young, контракти на поставку технічного газу між "Нафтогазом" та Укртрансгазом, два протоколи засідання правління "Нафтогазу", за якими голові НАК Олегу Дубині давалися повноваження діяти на газових переговорах на свій розсуд, бухгалтерська довідка "Нафтогазу", яка, на думку захисту, спростовує висновки судово-економічної комісії, а також контракти РосУкрЕнерго про купівлю і передачу "Укргазенерго" газу у 2006 та 2010 роках.

Під час розгляду цих клопотань між прокурорами, суддею та адвокатами кілька разів відбувалися словесні перепалки. У ході однієї з них адвокат Тимошенко Юрій Сухов назвав Киреєва "Юлією Володимирівною".

Захист Тимошенко поки що не клопотатиме про допит у рамках "газової справи" російських чиновників як свідків

Захист екс-прем'єра України, лідерки "Батьківщини" Тимошенко на цій стадії судового розгляду "газової справи" не має наміру подавати клопотання про допит представників російської сторони як свідків.

Адвокат Сухов сказав: "Поки що ніякого сенсу немає. Він взагалі не задовольняє наших клопотань". Сухов нагадав, що захист Тимошенко вже раніше подавав клопотання про допит деяких свідків, але суд їх не задовольнив.

"Ми подали їх уже дуже давно, вони у нього лежать уже два тижні без розгляду", - сказав він.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 721 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ