Вт, 2024-04-16, 19:58


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Головна » 2011 » Січень » 5 » Тимошенко впевнена, що політичні репресії - це слабкість влади
11:17
Тимошенко впевнена, що політичні репресії - це слабкість влади
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Влада втратила довіру населення, тому й прагне, вдаючись до політичних репресій, позбутися своїх сильних опонентів. Про це заявила лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко в ефірі "5 каналу", повідомляє "Українська правда".

"2010 рік - це був перший рік правління нової влади, і всі репресії політичні, які почалися, - це є прямий наслідок результатів 2010 року", - уточнила вона.

- Тимошенко хоче організувати опір народу новій владі і розповісти людям про виборчі технології
- Тимошенко заперечує заяву генпрокурора про те, що задорого купувала автомобілі швидкої допомоги
- В "Батьківщині" заперечують, що Тимошенко добровільно залишилась на допиті

"Люди почувають себе нещасливими, люди почувають себе невільними, люди почувають себе гірше, ніж в усі попередні роки, і тому - розгубленість влади. Вони знають, що втрачають підтримку людей, і тому єдиний рецепт, який у них є, - прибрати всіх, хто може скласти їм реальну, чітку і досить сильну конкуренцію", - розповіла Тимошенко. "І тому - інформаційна блокада, і тому - політичні репресії", - додала вона.

На думку лідера партії "Батьківщина", команда Віктора Януковича своїми діями цілеспрямовано намагається усунути з політичної арени лідерів опозиційних до влади партій. "Ви подивіться, тільки до Нового року заарештували двох лідерів парламентських партій. Скажіть, це збіг? Ще й опозиційних партій! Луценка і Корнійчука. І я маю підписку про невиїзд - третя опозиційна політична партія", - наголосила вона.

"Це страх, це розгубленість влади. І вони знають: або вони будуть розправлятися зі справжніми конкурентами, які по-іншому бачать розвиток країни, або їм доведеться відповідати за все, що вони сьогодні роблять з країною і з життям людей", - резюмувала Тимошенко.

Також лідерка "Батьківщини" зауважила, що центральні українські телеканали, крім "5 каналу" і ТВі, не допускають її до ефіру. Зокрема вона відзначила, що "на всіх центральних каналах телебачення, крім "5 каналу" і ТВі, на мене є табу, і це табу досить жорстке", - повідомила Тимошенко.

"І тому не в мені питання, що ви мене не бачите, а в тому, що я не можу потрапити на жоден канал телебачення, незважаючи на те, що очолюю найбільшу опозиційну команду", - сказала політик.

Тимошенко хоче організувати опір народу новій владі і розповісти людям про виборчі технології

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що її влаштує, якщо вибори до Верховної Ради відбудуться найближчим часом. Про це вона заявила в інтерв'ю "5 каналу", відповідаючи на запитання, чи згодна її партія на проведення виборів в 2011 році.

"Чим швидше пройдуть будь-які вибори, тим швидше люди зможуть узяти гору над мафією. Ось вибори, якщо вони б сьогодні проходили - це було б найкраще для України", - сказала Тимошенко.

За її словами, "Батьківщина" пояснюватиме людям технології, якими влада буде намагатися сфабрикувати вибори. "Ми будемо готові до будь-якої технології, яку придумає влада", - заявила вона.

Крім того, Тимошенко вбачає свою функцію в тому, щоб організувати опір народу новій владі. "Я переконана в тому, що в їхніх руках надпотужна сила. Саме в руках людей, які або будуть сприймати все, що їм пропонується, або не будуть сприймати", - сказала вона.

"Моя функція - тільки організувати процес опору людей політиці, яка вам не підходить. І я буду це організовувати", - уточнила Тимошенко.

Лідер "Батьківщини" заявила, що її намагаються "через підписку про невиїзд не допустити для поїздки в області, в райони, міста до людей". "Вони не завадять. Ми знайдемо шлях, як організувати і опір, організувати і країну. І головне, об'єднання всіх людей заради єдності нашої держави", - заявила Тимошенко.

Нагадаємо, що екс-прем'єр України закликала всіх українців, яким небайдужа доля країни, прийти 22 січня на Майдан Незалежності в Києві і відсвяткувати День соборності. Тимошенко також додала, що тільки таким чином можна показати нинішній владі, що українці єдині.

"Хотіла б зараз звернутися до всієї країни. Я хочу всім нагадати, що 22 січня в Україні ми святкуємо, відзначаємо одне з найістотніших наших свят і подій. Це День соборності, День об'єднання. Тому 22 січня, я хочу саме зараз сказати, скликати всіх людей доброї волі і відсвяткувати День соборності на тому місці, де ми завжди з вами збираємося. Це Майдан", - заявила вона.

У свою чергу, коментуючи цей заклик лідера "Батьківщини", депутат від Партії регіонів Володимир Вечерко заявив, що нові Майдани вдарять по іміджу України в очах закордонних партнерів, але ефективності не додадуть.

Водночас відзначимо, що наприкінці грудня минулого року представники української інтелігенції звернулися з відкритим листом до президента України Віктора Януковича, вимагаючи припинити політичні переслідування Тимошенко і політичні репресії.

Тимошенко заперечує заяву генпрокурора про те, що задорого купувала автомобілі швидкої допомоги

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко спростувала заяву генерального прокурора Віктора Пшонки про придбання її урядом за завищеними цінами автомобілів для служби швидкої допомоги. Про це вона заявила в інтерв'ю "5 каналу".

Тимошенко спростувала заяву про те, що під час її прем'єрства державі було завдано збитків на суму понад 50 млн гривень через придбання за завищеною вартістю автомобілів для служби швидкої допомоги. "Це не більше, ніж слова", - сказала вона.

Тимошенко зазначила, що в прокуратуру її щодня викликають у справі, що стосується виплат пенсій з "екологічних" коштів. "Я хочу, щоб до мене всіх прем'єр-міністрів, всіх президентів і після мене всіх прем'єр-міністрів і всіх президентів перевірили так само, як мене, і знайшли тільки один такий вагомий злочин - виплата пенсій в кризу", - сказала Тимошенко.

"Якщо б щось додатково до цих звинувачень було, це було б оголошено і було б пред'явлено", - додала вона.

Відзначимо, що як стало відомо, прокуратура Дніпропетровської області у грудні звернулася до регіональних засобів масової інформації з проханням надати копії відеозаписів, примірники газет про вручення екс-прем'єром Тимошенко або представниками БЮТ автомобілів Opel Combo установам охорони здоров'я у сільській місцевості. Таке доручення обласна прокуратура отримала від слідчого Генпрокуратури з особливо важливих справ.

Раніше повідомлялося, що прокуратура Сумської області зажадала від низки місцевих ЗМІ надати інформацію про статті, де йдеться про дарування Тимошенко автомобілів Opel Combo установам охорони здоров'я.

Нагадаємо, що Тимошенко можуть звинуватити в розтраті 100 млн євро, на які було закуплено 1000 автомобілів Opel Combo. Їх планували використовувати як сільські швидкі допомоги. Але експертиза показала, що ці машини непридатні для медичних цілей.

Пізніше, 24 грудня, генеральний прокурор Пшонка повідомив, що порушено кримінальну справу за придбання "тисячі автомобілів так званої швидкої допомоги", які згодом використовувалися тодішньою прем'єр-міністром Тимошенко для передвиборної агітації під час президентської кампанії. "Це ті автомобілі, які було взято під державну гарантію за кредити, взято за кордоном в одному з банків. Автомобілі нібито під швидку допомогу", - розповів генпрокурор.

При цьому генпрокурор зазначив, що у "справі з автомобілями" звинувачення Тимошенко ще не висунуто. "Звинувачення ще не висунуто, але слідство встановлює винних осіб, які до цього причетні", - додав він.

У свою чергу Тимошенко називає абсурдним кримінальну справу про незаконну закупівлю 1000 автомобілів швидкої допомоги, яку порушила Генеральна прокуратура України.

А член фракції "БЮТ-Батьківщина" Віктор Швець направив депутатське звернення до Генеральної прокуратури України з проханням перевірити законність закупівлі 3600 спеціальних автомобілів для потреб Міністерства внутрішніх справ урядом Віктора Януковича в 2004 році.

Відзначимо також, що 15 грудня 2010 Генеральна прокуратура заявила про порушення кримінальної справи проти Тимошенко за фактом нецільового використання коштів, отриманих Україною в рамках Кіотського протоколу. 20 грудня її назвали обвинуваченою і змінили запобіжний захід на підписку про невиїзд.

Екс-прем'єру України Генеральна прокуратура інкримінує два епізоди нецільового використання коштів, виділених у рамках Кіотського протоколу, на 180 млн євро і 200 млн євро. Також порушено кримінальну справу про незаконне придбання 1 тис автомобілів.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 929 | Додав: news
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ