Ср, 2024-04-24, 04:39


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Вересень » 29 » Тимошенко вважає, що Янукович свідомо зриває підписання угоди з ЄС
22:31
Тимошенко вважає, що Янукович свідомо зриває підписання угоди з ЄС
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Екс-прем'єр України, лідерка партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко звинувачує президента України Віктора Януковича в усвідомленому зриві підписання угоди з ЄС про асоціацію.

"Сьогодні, утримуючи мене за ґратами, він де-факто зриває підписання угоди про асоціацію", - сказала вона, виступаючи в четвер в судових дебатах у "газовій справі". На думку Тимошенко, Януковичу "необхідно залишитися у своєму власному болоті й споживати ресурси України", передає "Інтерфакс-Україна".

"Якщо буде підписано угоду про асоціацію, йому необхідно буде дотримуватися європейських стандартів", - сказала лідерка партії "Батьківщина". При цьому Тимошенко висловила переконання, що він не може цього допустити. Екс-прем'єр закликала всіх, від кого це залежить, не допустити зриву підписання угоди з ЄС.

Тимошенко переконана, що Янукович передусім хоче позбутися її як політичного конкурента, а також переслідує низку інших цілей.

"Те, що нині я перебуваю у в'язниці, це, безумовно, і рішення, і виконання, і креатив Януковича", - сказала Тимошенко, виступаючи на судових дебатах у четвер. За словами екс-прем'єра, Януковича запевнили в тому, що він може не побоюватися її арешту, оскільки міжнародні суди її виправдають.

"Для чого це робить Янукович? Є кілька завдань. Перше - зробити політичне поле неконкурентним", - заявила підсудна. Тимошенко зазначила, що вважає себе сильним політичним опонентом, і в цьому, на її думку, також переконаний Янукович.

За словами лідерки "Батьківщини", друге завдання, яке переслідує керівництво України, намагаючись її засудити, - це "покласти на когось відповідальність" за прорахунки, зроблені керівництвом, зокрема підвищення тарифів. Крім того, стверджує Тимошенко, Янукович "газовою справою" намагається пояснити, чому було підписано "харківські угоди" і він "здав національний інтерес".

Тимошенко переконана, що обвинувальний вирок їй у "газовій справі" сильно вдарить по іміджу глави держави Януковича.

"Це буде вирок усій системі правосуддя... силовим структурам... буде клеймо, що ви сфальсифікували справу. Це буде вирок Януковичу, поставлено клеймо на лобі, що він диктатор. Це буде вирок Україні", - сказала Тимошенко, виступаючи на судових дебатах.

Зазначимо, що Тимошенко стверджує, що вирок їй було написано ще до порушення кримінальної справи, тому що президент Віктор Янукович вважає її небезпечним конкурентом.

"Вирок написано ще до кримінальної справи, тому що президент країни вважає мене небезпечним конкурентом", - сказала вона, виступаючи в судових дебатах на засіданні в четвер. За її словами, вирок уже давно написано, і він буде "саме обвинувальним".




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 866 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ