Ср, 2024-04-24, 21:54


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Головна » 2011 » Квітень » 7 » Тимошенко вважає справу проти неї сміттям. Янукович ще відповість. ВІДЕО
09:25
Тимошенко вважає справу проти неї сміттям. Янукович ще відповість. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко називає "макулатурою" матеріали кримінальної справи щодо неї. Про це вона сказала в середу журналістам після відвідування Генпрокуратури.

"Я приходжу для того, щоб подивитися на конкретні документи, прочитати їх, з усіма іншими я можу спокійно знайомитися з копіями матеріалів за межами прокуратури. Намагаюся зробити це досить швидкими, на мій погляд, темпами", - заявила Тимошенко, передає "Інтерфакс-Україна".

"Вивчаючи сьогодні ці томи, можу вам сказати, що це чиста макулатура, там просто все паперове сміття, яке могли зібрати з усіх міністерств, відомств. Все це підшили у 180 томів, і просто іноді абсурдно це читати", - сказала вона.

Крім того, лідер "Батьківщини" вважає, що Януковичу необхідно відзвітувати у парламенті щодо ситуації навколо "Укртелекому", "РосУкрЕнерго" і соціальних виплат громадянам.

"Я думаю, коли Янукович буде звертатися з посланням до народу завтра, йому непогано було б відзвітувати за такі угоди, за приватизацію "Укртелекому" на користь, як розслідують журналісти, своєї власної родини", - зазначила Тимошенко.

"Необхідно відзвітувати за ті мільярди, які віддані "РосУкрЕнерго", і за те, чому сьогодні заморожені пенсії і зарплати, чому повністю розвалена вся соціальна сфера. Те, що сьогодні відбувається, переходить усі межі", - сказала вона.

Зазначимо, 21 лютого Генеральна прокуратура України об'єднала в одне провадження дві кримінальні справи, які розслідуються проти Тимошенко, висунула нові звинувачення і завершила досудове слідство. А 1 березня слідчі Генпрокуратури надали Тимошенко для ознайомлення 180 томів кримінальної справи.

У ГПУ заявили, що як тільки Тимошенко ознайомиться зі своєю справою, прокуратура передасть її до суду. Соратники екс-прем'єра зазначали, що на вивчення 180 томів справи у неї можуть піти 15 років. Сама ж Тимошенко заявила, що не має наміру затягувати цей процес: "Хочу швидко прочитати цю макулатуру і піти до суду. Це буде тестом на здатність суддів не зґвалтувати остаточно свою мантію".

Про Тимошенко було порушено дві кримінальні справи: першу - за нецільове використання коштів, отриманих в результаті продажу квот у рамках Кіотського протоколу, другу - за фактом заподіяння збитків державному бюджету закупівлею в 2009 році тисячі автомобілів Оpel Сombo.

Тимошенко сумнівається, що судова система зможе продемонструвати свою незалежність у справах Діденка і Макаренка

Лідер партії "Батьківщина" Тимошенко сумнівається, що судова система зможе продемонструвати свою незалежність від чинної влади у справах екс-голови Митної служби Анатолія Макаренка, колишнього першого заступника голови НАК "Нафтогаз України" Ігоря Діденка, колишнього заступника начальника Енергетичної регіональної митниці Тараса Шепітька. Про це вона заявила сьогодні після відвідування Головного управління з розслідування особливо важливих справ Генеральної прокуратури, повідомляється на сайті Тимошенко.

"Це буде не суд, це буде, як колись сталінські трійки, яким замовили знищити людей. І вони будуть знищувати. Завтра наша команда буде в суді, і ми будемо обов'язково, як можливо, цих людей захищати. Це достойні, чесні люди, і їх кинули у в'язницю за те, що вони захистили державу, а не мафію", - сказала Тимошенко.

Як повідомлялося, завтра, 7 квітня, Печерський районний суд Києва розпочне попередній розгляд кримінальної справи за обвинуваченням Діденка та Макаренка у нібито неправомірному митному оформленні природного газу.

Діденка було затримано 9 липня 2010 року у рамках розслідування кримінальної справи про спричинення шкоди Україні за наслідками розгляду позову "РосУкрЕнерго" до "Нафтогазу" в Стокгольмському арбітражі.

Цю справу було об’єднано в одне провадження разом із кримінальною справою, яку було порушено за аналогічні злочини щодо колишнього голови Державної митниці України Макаренка.

У зазначеній справі, крім Діденка та Макаренка, звинувачення було висунуто і колишньому заступнику начальника Енергетичної регіональної митниці Шепітьку.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 879 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ