Пт, 2024-04-26, 00:34


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Головна » 2011 » Січень » 17 » Тимошенко заявила, що слова про кровопролиття на Майдані - провокація
14:51
Тимошенко заявила, що слова про кровопролиття на Майдані - провокація
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Колишній прем'єр, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко прибула в Генпрокуратуру для ознайомлення з матеріалами справи. Перед будівлею Головного слідчого управління Тимошенко зустріли близько 20 її прихильників, що зібралися підтримати її.

Перед відвідуванням Генеральної прокуратури Тимошенко заявила, що вважає провокацією влади заяви міністра внутрішніх справ України Анатолія Могильова про можливе кровопролиття під час акцій опозиції, передає УНІАН.

Тимошенко каже, що 14 січня її не викликали

Янукович більше всього боїться, що Тимошенко стане слідуючим президентом, вважає письменник Курков.




"Це якраз провокація з боку влади, тому що вони хочуть злякати людей, що там буде кровопролиття, там будуть якісь страшні події… Це тому, що вони самі бояться", - сказала Тимошенко.

Лідер партії "Батьківщина" переконана, що такими заявами керівництво МВС намагається викликати страх у людей, аби ті залишилися вдома і відмовилися від участі у масових акціях. "Усі наші спільні зібрання, святкування на майданах, наша боротьба на майданах завжди вирізнялися тим, що були мирними, спокійними, але наполегливими щодо влади", - нагадала вона.

Тимошенко також звернула увагу на те, що вже зараз влада поставила на Майдані Незалежності паркани. "Це вже смішно виглядає, тому що так боятися таким великим чоловікам, як президент, прем’єр, міністр внутрішніх справ, голова СБУ, просто соромно. Я хочу до них звернутися: не будьте такими боягузами! Свого власного народу боятися не треба, до народу треба виходити, з народом треба спілкуватися і до народу треба дослухатися, а не ховатися за залізними парканами", - переконана Тимошенко.

Також екс-прем'єрка закликала усіх громадян прийти 22 січня на Софіївську площу Києва для святкування Дня Соборності України.

"22 січня біля Софійського собору буде святкуватися велике свято – День Соборності України. Це день, коли 22 січня 1919 року об’єдналися Східна і Західна Україна. Ми вважаємо, що це знаковий день для України, і ми хочемо запросити всіх людей доброї волі, людей, які не здаються, не згинаються, готові боротися, запросити на Софіївський майдан", - сказала Тимошенко.

За її словами, акція розпочнеться о 14.00. "Я глибоко переконана, що тільки об’єднавшись всіма частинами України, всіма частинами нашого народу, ми зможемо протидіяти тій небезпечній політиці, яка зараз втілюється в життя новою владою", - додала вона.

Тимошенко вважає, що зараз усі громадяни України мають однакові проблеми незалежно від свого місця проживання – працівники бюджетної сфери, пенсіонери, шахтарі. "Ми не дозволимо нас ділити, тому що ми єдиний народ, який готовий постояти за свої права, за свободу, за справедливість, за все, що нам так дорого і все, що нам цінно", - резюмувала Тимошенко.

Тимошенко каже, що 14 січня її не викликали

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявляє, що Генеральна прокуратура не викликала її 14 січня для ознайомлення з матеріалами порушеної проти неї кримінальної справи щодо нецільового використання коштів, отриманих Україною в рамках Кіотського протоколу.

Про це вона повідомила, відповідаючи на запитання журналістів, чому вона не з’явилася в Генпрокуратуру 14 січня.

"Я готова ходити до Генеральної прокуратури, хоча все це є глибоким безглуздям, в будь-який день і в будь-яку хвилину. У мене немає страху, у мене є відчуття справедливості і законності всіх моїх дій", - сказала Тимошенко.

Екс-прем’єр підкреслила, що не має наміру ухилятися від відвідування ГПУ та ознайомлення з матеріалами справи. "Я ходжу саме тоді, коли мені дають повістку. На сьогодні у мене повістка на 12 годин, і я сьогодні прийшла до Генпрокуратури", - додала вона.

Тимошенко нагадала, що під час попереднього відвідування їй вручили постанову про необхідність щоденного ознайомлення з матеріалами справи з 10-ї до 17 години. "Але водночас законодавство вимагає від них надання мені повістки, і повістку вони дають тоді, коли свій час розраховують", - пояснила екс-прем’єр.

Юлія Тимошенко також зазначила, що розраховує, що її чоловік Олександр зможе відновити своє здоров’я протягом півроку. "Він зараз проходить дуже важкий реабілітаційний період після тяжкої операції на серці і на легенях (проведеної в середині грудня 2010 року – ред.). Він поступово повертається до нормального життя, і я дуже покладаюся на те, що протягом трьох-чотирьох місяців, можливо, півроку він повернеться до нормального, здорового життя", - сказала Тимошенко.

Як повідомлялося, 13 січня слідчий Головного слідчого управління Генпрокуратури зобов'язав Тимошенко щодня знайомитися з матеріалами кримінальної справи проти неї.

30 грудня 2010 року було завершено досудове слідство в справі проти Тимошенко. Їй висунене остаточне обвинувачення в здійсненні злочину - перевищення влади або службових повноважень, яке призвело до тяжких наслідків.

Її підозрюють у нецільовому використанні коштів, отриманих від продажу квот на викиди парникових газів за Кіотським протоколом



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 909 | Додав: news
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ