Сб, 2024-04-20, 08:41


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Головна » 2010 » Травень » 6 » Тимошенко заявляє про репресії опозиції скрізь в Україні
17:54
Тимошенко заявляє про репресії опозиції скрізь в Україні
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/


Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє про утиск опозиції у всіх регіонах України.
"Опозицію сьогодні починають жорстко репресувати у всіх регіонах України", - сказала Тимошенко на засіданні опозиційного уряду в четвер в Києві, повідомляє прес-служба БЮТ.

За її словами, це відбувається і в Луганській області, і на Волині, і в Криму, і у Вінниці. "Тих людей, які сьогодні чітко представляють опозицію, репресують", - сказала лідер БЮТ.

За її словами, в цій ситуації стає зрозуміло, що для того, щоб прикрити суть державного бюджету на 2010 рік, а, отже, і суть політики, яку проводитиме президент Віктор Янукович, "необхідна відсутність свободи, репресії, порушення Конституції".

Як каже лідерка БЮТ, закон про державний бюджет був прийнятий з порушенням Конституції і регламенту, оскільки він не обговорювався в парламенті. До цього документа не були надані висновки профільних комітетів і науково-експертного комітету парламенту.

За словами Тимошенко, все це зроблено для того, щоб приховати суть цього закону і не робити його публічним для держави і народу. "Згортання демократії необхідне для того, щоб ширмою закрити правду, закрити справжню політику, яку в Україні робить Янукович", - сказала Тимошенко.

Також Тимошенко розкритикувала схвалений парламентом закон про державний бюджет на 2010 рік, назвавши його "бюджетом обману".

"З бюджету зрозуміло, що це шлях відсутності реформ. Якщо ми говоримо про програму, яку вніс Янукович, - програму соціально-економічного розвитку, то ця програма не відбивається в бюджеті на 2010 рік. Це означає, що ця програма живе окремим життям від бюджету на 2010 рік", - сказала Тимошенко на засіданні опозиційного уряду в четвер.

"Цей бюджет є повністю антисоціальним", - сказала Тимошенко.

Лідер БЮТ запевнила, що представники опозиції в парламенті виправлять цю ситуацію.

"Це бюджет, який згортає всі головні напрями розвитку країни, включаючи і систему освіти, і систему охорони здоров'я, і підтримку науки і культури. Це бюджет згортання всіх реформ і всіх справжніх напрямів розвитку країни", - сказала Тимошенко.

"Я можу сказати, що в цьому бюджеті всі зобов'язання, які брав Янукович перед виборцями, порушені. Я думаю, законно буде назвати бюджет Януковича бюджетом обману", - сказала Тимошенко.

За словами лідера БЮТ, закон про державний бюджет на 2010 рік "фіксує величезну різницю між дуже спроможними людьми і дуже бідними". Вона пояснила, що всі витрати, які заплановані в держбюджеті, направлені на підтримку виключно тих корпорацій, які прийшли разом з Януковичем і подають йому підтримку.

Ще однією несправедливістю бюджету Тимошенко назвала "зрівнялівку в пенсійному забезпеченні".

За словами лідера БЮТ, в держбюджеті на 2010 рік відсутнє підвищення виплат при народженні дитини, а також виплат допомоги на дитину до досягнення їм 10 років.

"За суттю, цей бюджет є антисоціальним, і він не направлений на підтримку людей, які мають маленькі доходи", - наголосила Тимошенко.

Вона також переконана, що в держбюджеті-2010 року не закладена підтримка малого і середнього бізнесу - в ньому не передбачено введення податкових канікул на 5 років, як це обіцялося в передвиборній програмі кандидата в президенти Януковича.

Крім того, наголосила вона, в законі про держбюджет не передбачено збільшення витрат на авіабудування, машинобудування і інші галузі промисловості.

Також не заплановані засоби на розвиток і підтримку місцевого самоврядування.

"Політика Януковича про те, що бюджет для своїх людей, підтримується бездоганно", - резюмувала Тимошенко.

Нещодавно Тимошенко заявила, що вибори до ВР, після яких можна буде оголосити імпічмент президенту, можуть призначити "будь-якої хвилини" - якщо країна "послідовно демонструватиме, що не сприймає такої політики.

Вона визначила основним завданням опозиції привести 300 своїх депутатів до парламенту на дострокових виборах.

Для досягнення цієї мети вона вже почала створювати Комітети захисту України по всій країні. Зокрема, акція протесту під стінами парламенту може пройти вже 11 травня.

Раніше вона закликала до скинення президента Віктора Януковича, а також до недопущення ратифікації у Верховній Раді "харківських угод". Однак угоди були ратифіковані.

У свою чергу, влада не збирається ігнорувати акції протесту опозиції. Якщо лідер БЮТ Тимошенко виведе на вулиці своїх прихильників з вимогою про оголошення дострокових виборів до Верховної Ради, Партія регіонів збирається відповісти такими ж вуличними акціями.

"Вона виведе, а ми що - сидітимемо? І ми виведемо. Тоді що - громадянська війна?" - заявив народний депутат від ПР Володимир Ландик.

Також він висловив переконання, що Тимошенко не вдасться оголосити перевибори.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 998 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ