Чт, 2024-04-25, 03:10


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Головна » 2010 » Липень » 6 » Тиждень Високої моди в Парижі: "садівник" Гальяно запросив гостей у казковий сад
15:53
Тиждень Високої моди в Парижі: "садівник" Гальяно запросив гостей у казковий сад
Інші останні Новини культури та освіти на сайті holosUA.com/


Вчора в Парижі стартував Тиждень високої моди сезону осінь-зима 2010/11. Одним з перших кутюрну колекцію модного дому Dior показав infant terrible фешн-світу Джон Гальяно, нагороджений буквально днями орденом Почесного легіону. Шоу проходило в Музеї Родена, повідомляє Spletnik.ru.
Слідом за засновником дому, Крістіаном Діором, Гальяно показує жінок квітами - яскравими, свіжими, духмяними, на диво різними. Дизайнер черпав натхнення в саду вілли Les Rhumbs, де провів дитинство його великий попередник.

Відправною точкою колекції став тюльпан "Блакитний папуга" (Blue parrot) - один із символів модного дому Dior. Вчора він з'являвся всюди: на сцені, в залі, в обробці суконь і в аксесуарах. До речі, Гальяно так перейнявся "квітковою" темою, що деяких моделей упакував у кольоровий целофан.

Сам Гальяно виступив в ролі "садівника", який вирішив запросити гостей у казковий сад, вирощений власноруч. В одному з найкрасивіших парків Парижа, в прозорому наметі, з якого відкривався вид на скульптури Огюста Родена, протягом 30 хвилин розпускалися тюльпани. Спочатку це були бутони, а опісля, наприкінці шоу - геть розкриті квіти. Подіум був прикрашений скульптурою Родена.

Зрозуміло, шоу Dior відвідали багато знаменитостей: глянцеві редактори Анна Вінтур і Карін Ройтфельд, Евеліна Хромченко, Патрік Демаршельє, а так само голлівудські зірки - Джессіка Альба, Лілі Коул, Джаред Лето і багато інших. Блейк Лайвлі, яка зараз саме знімається в Парижі, теж не забула відвідати показ.

Також свої творіння на Тижні моди представлять члени Синдикату Високої моди - Adeline Andre, Chanel, Franck Sorbier, Givenchy, Jean Paul Gaultier, Stephane Rolland і члени-кореспонденти Синдикату Elie Saab, Armani Prive. Від показів рамках Haute Couture в цьому році відмовилися Anne Valerie Hash, Dominique Sirop і Maurizio Galante, передає РИА "Новости".

Тиждень Високої моди в Парижі - одне з найбільш значущих модних і світських заходів у світі і є унікальним - поняття "Haute Couture" є лише у Франції. Покази традиційно проходять сезон у сезон: у липні демонструються колекції майбутньої осені та зими, а в січні або лютому - весни і літа.

На участь у Тижні Haute Couture мають право лише обрані будинки моди, що мають відповідну апеляцію, яка підтверджує їхню належність до Синдикату Високої моди.

Так, будинки, що базуються у Франції, мають можливість при дотриманні всіх правил стати членами Синдикату, а іноземні кутюр'є - членами-кореспондентами.

Існує також список "запрошених" кутюр'є, які беруть участь у показах, не будучи учасниками Синдикату, оскільки їхні колекції не в усьому відповідають вимогам.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини культури та освіти | Переглядів: 1126 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ